Now Reading
S-a inspirat din propria lui viata! Kamara lanseaza primul single solo, “Encore plus fort”!

S-a inspirat din propria lui viata! Kamara lanseaza primul single solo, “Encore plus fort”!

Kamara, jumatatea trupei AlbNegru, lanseaza prima piesa solo, inspirata din viata lui Kamara, “Encore plus fort”, insotita de un videoclip spectaculos.
“E prima mea piesa solo. Ideea a pornit de la un refren pe care l-am inregistrat eu pe telefon si care i-a placut mult prietenului meu Ralflo, un producator si muzician cu urechea fina, care a simtit potentialul piesei. S-a pus pe creatie in acea noapte si dupa cateva ore, avea deja o forma. De productie s-a ocupat un alt prieten drag, Vanotek cu care, desi sunt la prima colaboare, iata ce a iesit. Si, ca de obicei, nu pot sa nu amintesc de Bunicu’ Magic care reuseste sa faca un Mix&Master ca la carte”, spune Kamara.

Am ales sa cant singur piesa pentru ca sunt trairile mele exclusive in aceasta piesa, motiv pentru care nu le puteam canta decat singur. Atat eu, cat si Andrei, am ales sa interpretam si piese solo, dar si piese in doi, asa cum v-am obisnuit. Versurile pentru “Encore plus fort” sunt inspirate din viata mea si tot pachetul a iesit un pic mai bine decat m-am asteptat. Sunt incantat de rezultat si fericit ca am lucrat cu Ralflo si Vanotek pentru primul meu single. Au simtit tot ce am vrut sa spun si sa transmit cu acest single”, a mai adaugat Kamara.

Cat despre videoclipul piesei “Encore plus fort”, Kamara a apelat la serviciile unui prieten si regizor talentat cu care isi dorea de ceva vreme sa lucreze, Richard Stan, alaturi de echipa lui de profesionisti, Crew Art Solutions. Acesta a creat o poveste altfel, care a ilustrat cum nu se poate mai bine versurile si trairile artistului.

See Also

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top