Now Reading
Ciprenko feat. Marius Moga – “Tenisi”

Ciprenko feat. Marius Moga – “Tenisi”

Ciprenko, producator si compozitor in echipa DeMoga Music, lanseaza “Tenisi”, primul single din cariera sa de artist, impreuna cu Marius Moga. Cei doi artisti rup lantul pieselor triste si vin cu cea mai vesela piesa de despartire.

“Tenisi” te face sa simti ca vine vara, sa uiti de probleme, sa iti iei tenisii in picioare si sa iti traiesti viata!

Acum 7 ani am cunoscut un om misto, Ciprenko. La scurt timp l-am descoperit pe producatorul foarte bun, Ciprenko, si am scos piese care s-au incapatanat sa tina ocupate primele locuri ale radiourilor din Romania. Acum, pot sa spun ca il cunosc pe prietenul meu, Ciprenko, si sper ca #tenisii nostri sa fie la fel de incapatanati ca toate celelalte piese pe care le-am produs si compus impreuna.” spune Marius Moga.

Piesa “Tenisi” este produsa si compusa de Ciprenko, impreuna cu Marius Moga, Shift, Achi si Mihai Florescu, in studiourile DeMoga Music. Instrumentalul te face sa te ridici de pe scaun si sa dansezi, versurile iti raman in minte de la prima ascultare, asa ca “Tenisi” are toate sansele sa fie o piesa de rezistenta in aceasta vara.

Videoclipul, regizat de Iulian Moga, nu este unul tipic, intrucat intreaga actiune se petrece intr-o masina unica – o Dacia decapotabila si colorata. Pe parcursul intregului videoclip, Ciprenko si Marius Moga se distreaza alaturi de prietenii lor si de gasca DeMoga Music, toti cu tenisi in picioare.

Eu sunt in soc de o luna! Mi-am dat seama ca am langa mine cei mai tari oameni din lume! Marius mi-a pus in mana visul la cheie, cu tot cu instructiuni de folosire si nu cred ca incap pe vreo foaie toate cuvintele pe care as vrea sa le spun. Piesa “Tenisi” este pentru toata lumea!” declara emotionat Ciprenko.

See Also

Cei doi artisti fac o echipa buna si nu sunt la prima colaborare. Au produs si compus impreuna, cateva hit-uri cunoscute de toata lumea: What’s Up – “Taxi”, Andra – “Inevitabil va fi bine”, Marius Moga – “Pe barba mea”, Grasu XXL feat. Guess Who – “LaLa Song”.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top
Decoration sticker
Decoration sticker
Decoration sticker