Now Reading
ESTE VARA LOR!!! FLY PROJECT si MISHA lanseaza JOLIE

ESTE VARA LOR!!! FLY PROJECT si MISHA lanseaza JOLIE

Muzica lor urca in topuri in America Latina, urmeaza un turneu acolo, asa ca baietii de la FLY PROJECT nu au timp de pierdut. Pentru ca publicul din Romania ii vrea mereu in prim-plan si sunt o sursa de hituri, Tudor si Dan lanseaza un feat cu Misha, o piesa perfecta pentru petrecerile de pe malul marii sau din cluburile de pe litoral.
Piesa Jolie a aparut printr-o colaborare intre Rappin’ On si Fly Records, prima colaborare de acest gen, iar DJ Sava si-a pus si el amprenta asupra piesei.
E genul ala de piesa pe care sa o dai tare in boxe si sa pleci spre mare. E o piesa care te indeamna la aventura, la nopti fierbinti, la vara aia pe care sa nu o uiti niciodata. Am lucrat foarte bine impreuna cu echipa Rappin’ On, nu exista competite intre studio-uri sau nu exista in cazul nostru, e vorba despre muzica, idei bune puse impreuna si cam atatspune Tudor.
Videoclipul a fost produs de Alex Ceausu si, desi a fost implicata foarte multa figuratie, filmarea s-a terminat in 12 ore: “A fost printre putinele dati in care nu am stat foarte mult la o filmare si nici nu ne-a supus Ceausu la prea multe, Misha a fost cea mai solicitata si mai chinuita de data asta, fiind personajul principal in videoclip, a fost chiar o atmosfera placuta si n-am realizat ca s-au adunat niste ore de filmare la finalul zileideclara Dan.
Ideea clipului merge exact pe filmul piesei, o petrecere care te face sa uiti de orice probleme, cu femei sexy, cu multi prieteni si muzica buna pana dimineata.
Fly Project pleaca la inceputul lunii mai in America Latina, urmand ca apoi sa revina in Romania pentru a intra in promovare cu piesa Jolie, alaturi de Misha, si ulterior isi continua turneul international in Rusia.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top