Now Reading
Stela Botan lanseaza single-ul si videoclipul “Cerul e limita

Stela Botan lanseaza single-ul si videoclipul “Cerul e limita

Stela Botan, artista originara din Republica Moldova, lanseaza un nou single si videoclip alaturi de Cat Music – “Cerul e limita”

O poveste dreamy, despre clipele romantice, despre declaratii de dragoste, despre doi, piesa “Cerul e limita” este compusa de catre Andi Grasu, Adrian Klein, Alex Parker si Florin “XBass” Barbu, in studioul DeMoga Music.

Poti simti cu adevarat doar atunci cand iubesti. Am pus mult suflet si emotii in interpretarea acestei piese compuse de catre Andi Grasu si echipa DeMoga Music. Sper sa va placa si sa regasiti in ea cele mai frumoase trairi!”, declara Stela.

O poezie vizuala, care surprinde perfect chimia dintre cele doua personaje, videoclipul este regizat de catre Dan Petcan si a fost filmat pe parcursul unei zile la Cheile Dobrogei si pe plaja Vadu.

See Also

Stela Botan a participat in 2014 la “X Factor Romania” si, in acelasi an, a participat la Selectia Nationala Eurovision Republica Moldova cu piesa “Save me”. Dupa celebrul concurs, Stela a lansat o piesa alaturi de Kapushon. Este vorba despre single-ul “Romanul despre Cluj”, pentru care cei doi artisti au filmat un videoclip in Cluj. Anul 2015 aduce si colaborarea cu trupa Paralela 47, alaturi de care a lansat single-ul “Mai sus” si a sustinut numeroase concerte.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top