Now Reading
Colaborare de senzatie intre Rihanna si dj-ul Calvin Harris – “This is what you came for”

Colaborare de senzatie intre Rihanna si dj-ul Calvin Harris – “This is what you came for”

Rihanna si DJ-ul scotian Calvin Harris au lansat astazi un nou single, intitulat ”This Is What You Came For”. Acesta este primul cantec inregistrat impreuna de cei doi artisti dupa precedenta lor colaborare, ”We Found Love”, care a aparut pe piata in 2011. Piesa lor din 2011, ”We Found Love”, a ocupat prima pozitie in topurile din multe tari si l-a ajutat pe Calvin Harris sa devina o vedeta de talie mondiala. El a ocupat primul loc in topul mondial al celor mai bine platiti DJ din lume in ultimii trei ani.

Vestea despre noua lor colaborare a aparut la doar cateva zile dupa ce Rihanna, care se bucura in prezent de succesul piesei sale ”Work”, si-a surprins fanii urcand pe scena la Festivalul Coachella in timpul concertului sustinut de Calvin Harris, alaturi de care a interpretat ”We Found Love”.

Rihanna a inceput turneul de promovare a noului ei album, ”Anti”, pe 12 martie, iar acesta se va desfasura pana la finalul lunii august. Printre artistii care deschid concertele sale se afla Travis Scott si Big Sean.

Rihanna va sustine un concert in Piata Constitutiei din Bucuresti, pe 14 august.

See Also

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top