Now Reading
Carla’s Dreams – primul show de la Arenele Romane; eveniment sold out

Carla’s Dreams – primul show de la Arenele Romane; eveniment sold out

Arenele Romane au fost invadate aseara de muzica celor de la Carla’s Dreams, de hiturile lor care au cucerit intreaga tara. Evenimentul de lansare a albumului “NGOC” a fost sold out, a adunat mii de fani, veniti sa ii asculte live pe artistii lor preferati.
Fanii Carla’s Dreams, pictati pe fata intocmai precum idolii lor, au cantat la unison vers cu vers, s-au bucurat de piesele cantate in premiera si au creat impreuna momente unice la Arenele Romane.
Show-ul a fost 100% live, full band, cu momente amuzante, dar si energice sau sensibile si emotionante, cu invitati speciali artistii cei mai mari ai Romaniei.
In premiera, la acest concert, cei de la Carla’s Dreams au cantat alaturi de Antonia piesa “Suna-ma”, noul single al artistei care urmeaza sa fie lansat in perioada urmatoare.
Pe scena de la Arenele Romane, au urcat si Delia, alaturi de care au cantat piesa “Cum ne noi” si care a interpretat si “Da, mama”, piesa compusa de cei de la Carla’s Dreams si Loredana Groza pentru “Lumea ta”, featuring-ul cu artistii, precum si o reinterpretare a “O fata singura in noapte”.
In deschiderea show-ului, artistii Global Records Vanotek, Yanka si Nicoleta Nuca au bucurat spectatorii veniti la eveniment. Nicoleta Nuca a cantat noul ei single “Castele de nisip” pe care urmeaza sa il lanseze oficial curand. After party-ul a fost asigurat de Vanotek.

Albumul ‘NGOC’, lansat aseara la Arenele Romane, contine piese precum “Te rog”, “Sub pielea mea”, “Aripile”, “P.O.H.U.I” feat. INNA, “Rachete”, “Cum ne noi” cu Delia, “Lumea ta” cu Loredana, “Suna-ma” cu Antonia. ‘NGOC’ este disponibil pe iTunes pentru pre-comanda si curand va putea fi achizitionat si in format fizic.
https://itunes.apple.com/it/album/ngoc/id1109751528?l
Piesele au fost compuse de Carla’s Dreams si produse de ei impreuna cu Alex Cotoi, Sebastian Barac, Marcel Botezan, Radu Ionatan.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top