Now Reading
Turneul Gregorian trage cortina la Bucuresti

Turneul Gregorian trage cortina la Bucuresti

Ne mai despart doar 7 zile pana la ultimul concert pe care GREGORIAN il va mai sustine pentru o foarte lunga perioada de timp, asa cum ne-a mentionat Frank Peterson. Asadar, Romania este ULTIMA tara pe lista turneului mondial al artistilor, sansa unica de a-i mai prinde live pe unul din cele 5 continente sau.. 7 continente.
Concertul va dura aproximativ 2 ore si jumatate, in decursul caruia va fi si o pauza de circa 15 minute. Narcis Iustin Ianau va interpreta 4 piese impreuna cu trupa Gregorian si una solo. Dupa concertul de la Bucuresti, ce pune punct concertelor GREGORIAN pentru o perioada nestabilita de timp, Narcis va continua cariera de solist, a declarat acesta.
Conform obisnuintei, va fi o sesiune de autografe dupa concertul din Bucuresti. De asemenea, cei care vor dori, vor putea cumpara primul album solo semnat Narcis Iustin Ianau, materiale Gregorian si multe alte simpatice obiecte cu logo-ul artistilor.
“Masters of Chant” a ajuns la finalul povestii, GREGORIAN punand punct celor 10 volume muzicale, un incredibil ucces peste tot in lume, un intreg mars triumfal pe care au ales sa il celebreze printr-un turneu emotionant, turneu ce se va opri si la Bucuresti.
Cu vanzari de peste 10 milioane de albume, premiat cu Aur si Platina in 18 tari, producatorul Frank Peterson, creierul GREGORIAN, este in mod cert unul dintre cei mai prolifici artisti germani.
Va invitam la un periplu muzical mult asteptat in Romania! Interpretarea unica a celor mai celebre cantece pop si rock, piese proprii, membrii corului invaluiti in robe de calugari, intreg misterul din jurul chipurilor si glasurilor, toate vor trimite publicul cu gandul la vremurile perioadei Imperiului Roman de Apus

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top