Now Reading
Cornel Ilie, Oana Tache si Ioana Ginghina alearga pe 15 mai la Semi-Maratonul Bucuresti, in echipa Salvati Copiii

Cornel Ilie, Oana Tache si Ioana Ginghina alearga pe 15 mai la Semi-Maratonul Bucuresti, in echipa Salvati Copiii

Cornel Ilie, Oana Tache si Ioana Ginghina se numara printre vedetele care vor alerga pentru echipa Salvati Copiii in cadrul Semi-Maratonului Bucuresti, unindu-si fortele alaturi de alti sustinatori pentru dotarea maternitatilor cu echipamente performante. Pentru a da o sansa la viata copiilor nascuti prematur, super-echipei Salvati Copiii Romania i se adauga alte vedete, precum Ana Baniciu, Dorian Popa sau Deepcentral.

Cornel Ilie, solistul trupei VUNK, va alerga 3,6 kilometri pentru copiii nascuti prematur: “De cateva luni sunt parinte si am devenit si mai sensibil atunci cand vine vorba despre copii si neajunsurile lor. Vreau sa cred ca alergand pentru ei, de fapt, vom pune pe fuga problemele lor. Avem mai multe de invatat noi de la copii, decat ei de la noi.”, a declarat artistul.

Oana Tache va concura la cursa populara din cadrul semi-maratonului Bucuresti, din dorinta de a le oferi copiilor din Romania un viitor mai bun: „Alerg pentru copii si pentru viitor! Pentru sansa la viata a celor care merita mai mult, acum si mai tarziu! Pentru ca maternitatile trebuie dotate, nu abandonate. Pentru ca putem schimba povestile despre spitale care arata ca dupa al doilea razboi mondial… Pentru bebelusii nascuti prematur, care merita conditii bune. Romania merita schimbarea! Doneaza! Implica-te!”, a declarat vedeta.

See Also

Toti cei care doresc sa sustina cauzele Salvati Copiii pot dona prin intermediul site-ului http://salvaticopiii.galantom.ro/event-projects/view?id=527

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top