Now Reading
Enrique Iglesias si-a sarbatorit ziua de nastere alaturi de cei peste 19.000 de fani prezenti la concertul din Zagreb!

Enrique Iglesias si-a sarbatorit ziua de nastere alaturi de cei peste 19.000 de fani prezenti la concertul din Zagreb!

Enrique Iglesias a implinit duminica, 8 mai, 41 de ani. Artistul si-a sarbatorit ziua de nastere, pe scena, alaturi de fanii sai din Zagreb! Peste 19.000 de spectatori l-au aplaudat la scena deschisa si au trait la intensitate maxima fiecare moment al concertului “Sex and Love”. Si pentru ca aniversarea unui megastar nu putea trece neobservata, surpriza serii a venit din partea organizatorilor concertului, Art BG Production. Acestia i-au pregatit un tort urias care a cantarit 41 kg!

Cel mai asteptat concert al lunii mai, se afla la doar trei zile distanta. Starul latino-pop, Enrique Iglesias vine joi, 12 mai la Romexpo, sa ii distreze pe spectatorii romani, cu mega show-ul ”Sex and Love”, ce va cuprinde cele mai cunoscute melodii din repertoriul sau.

Pregatirile pentru acest concert au intrat in linie dreapta. Staff-ul lui Enrique Iglesias, alcatuit din 30 de persoane, va avea grija ca sunetul sa fie impecabil si se vor ocupa indeaproape de cele mai mici detalii, astfel incat toti spectatorii sa ramana cu amintirea unui concert de exceptie. Se anunta un show de zile mari!

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top
Decoration sticker
Decoration sticker
Decoration sticker