Now Reading
“Tudo”, un altfel de film romanesc, din 13 mai in cinematografe

“Tudo”, un altfel de film romanesc, din 13 mai in cinematografe

Din 13 mai, cinefilii au ocazia sa vada in cinematografele din Romania, un altfel de film romanesc. Este vorba desre “Tudo”, un thriller independent, filmat in 13 zile, cu 17 oameni si cu un buget de doar 4000 de euro.
Tudo este poveste lui Tudor (interpretat de Mihai Smarandache), un medic rezident promitator dar caruia ii lipseste increderea in sine si in capacitatile lui de chirurg. Tanarul pleaca in secret in munti pentru a da de urma unei fete (interpretata de Aylin Cadir) despre care banuieste ca este ranita, de care stie de la un pacient decedat. Spera ca va fi in stare sa o opereze si sa-i salveze viata, demonstrandu-si in felul acesta ca este demn de o cariera in chirurgie.
In expeditia sa, Tudor trebuie sa suporte acuzatiile si nemultumirile meschine ale iubitei, Ilona (Oana Carmaciu), care il gaseste in padure si insista sa ramana cu el, desi este rugata sa plece. Cei doi incep sa aiba parte de intalniri stranii si evenimente neprevazute.
Din distributia filmului fac parte: Mihai Smarandache, Aylin Cadir, Oana Carmaciu, Alec Secareanu, Pavel Ulici, Bogdan Dumitrescu, Salex Iatma. Regia ii apartine lui Iura Luncasu.

Cand ne-am propus sa facem Tudo, toti cei din jur ne-au spus ca suntem nebuni. Ca o asa desfasurare de forte are nevoie de un buget pe masura. Scenariul implica loca?ii, transporturi, echipament, echipa extinsa si multa munca. Am gasit o mana de oameni care au crezut in noi, un loc minunat in Marginimea Sibiului, in Crint si am vrut sa demonstram ca se poate si altfel. Si am reu?it. Am fost 17 oameni, cu tot cu actori, care am facut de toate. Acum, cand filmul urmeaza sa ajunga in fata publicului, nu ne ramane decat sa asteptam emotionati reactiile. Si ne bucuram ca nu arata a un film ieftin sau de guerrilla”, a spus regizorul Iura Luncasu.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top