Now Reading
Mellina lanseaza in XessionMUSICVLOG single-ul: “Minciuna ma omoara”

Mellina lanseaza in XessionMUSICVLOG single-ul: “Minciuna ma omoara”

Dupa single-urile de succes “Poza de Album” si “Cutremur in inima mea”, Mellina, invitatul special din XessionMUSICVLOG-ul din aceasta saptamana, lanseaza “Minciuna ma omoara”. Proiectul XessionMUSICVLOG se desfasoara pe parcursul anului 2016, cu lansari in fiecare joi, la ora 20:00.
Am acceptat cu drag invitatia de a face XSession pentru piesa “Minicuna ma omoara” si am foarte mari emotii fiind primul single solo dupa hit-ul “Poza De Album”. Vreau sa multumesc celor doua echipe implicate, Mango Records si MusicExpertRecords pentru increderea pe care o au in mine si nu in ultimul rand sper ca piesa sa ajunga la inimile voastre”. “Piesa vorbeste de minciuna care omoara, despre ideea ca poti sa-mi faci ce vrei dar nu ma minti iar si iar, pentru ca intr-o zi o sa ti spun “La revedere”. Am lucrat cu drag la aceasta piesa cu cei de la DOMG si Vescan“. spune Mellina.
“Minciuna ma omoara” este compusa de DOMG (Dorian Oswin si Mihai Gruia), la orchestratie au mai contribuit Marc Reyen si John Deeper, versuri marca Vescan, iar productia video este realizata de Claudiu Stan.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top