Acum citește
Justin Timberlake lanseaza videoclipul piesei „Can’t Stop The Feeling”

Justin Timberlake lanseaza videoclipul piesei „Can’t Stop The Feeling”

La cateva zile de cand a lansat single-ul „Can’t Stop The Feeling”, prima piesa din cariera lui Justin care ajunge imediat dupa lansare pe prima pozitie in topul Billboard Hot 100, artistul lanseaza acum videoclipul piesei.

„Can’t Stop The Feeling” este compusa de catre Justin Timberlake, Max Martin si Shellback si este primul track din coloana sonora a filmului de animatie Trolls, din distributia careia fac parte Justin, Anna Kendrick, Gwen Stefani, James Corden etc. Videoclipul este regizat de catre Mark Romanek.

Pe langa debutul pe primul loc in topul Billboard, piesa „Can’t Stop The Feeling” cucereste deja topurile muzicale din numeroase tari, precum SUA, Canada, UK, Australia etc. In plus, in primele ore de cand a fost lansata, a ajuns pe primele pozitii in topul iTunes din peste 50 de teritorii, iar momentan este pe pozitia numarul 8 in topul global Spotify.

Recent, Justin Timberlake a interpretat pentru prima data live piesa „Can’t Stop The Feeling” in cadrul finalei Eurovision Song Contest si este primul artist de talie internationala care urca pe scena celui mai mare show de entertainment din lume.

Vezi și

Care este reacția ta?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
Vezi comentarii (0)

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată.

Acest site utilizează Akismet pentru a reduce spam-ul. Aflați cum sunt procesate datele din comentariile dumneavoastră.

Derulați în partea de sus