Now Reading
David Guetta a lansat imnul oficial UEFA 2016

David Guetta a lansat imnul oficial UEFA 2016

In decembrie 2015 David Guetta, ambasadorul EURO 2016, impreuna cu UEFA au lansat o invitatie si o platforma online unde fanii au putut sa-si uneasca vocile pentru crearea noului imn al competitiei. Toate inregistrarile au fost ulterior mixate si incluse in piesa “This One’s For You!”

Despre colaborarea inedita, David Guetta declara ca a fost o experienta unica, iar emo?iile si rezultatul au fost pe masura! Artistul are doar cuvinte de lauda si multumire pentru toti cei peste 1 milion de fani care au raspuns invitatiei de a se alatura in crearea unui imn ce va intra in istorie!

“This One’s For You!” a fost lansata recent si va fi interpretata de David Guetta la ceremoniile de deschidere si inchidere ale Campionatului European de fotbal, precum si in timpul unui concert gratuit sustinut de artist in Paris pe Champ de Mars, in data de 9 iunie.

Cantecul va însoti toate anunturile si stirile ce tin de evenimentul sportiv al verii, iar in timpul fiecarui gol inscris, stadioanele vor rasuna cu refrenul special editat pentru ocazie. Fanii din toata lumea vor participa la crearea unei atmosfere unice uniti de muzica si pasiunea pentru sportul rege, fotbalul.

See Also

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top