Now Reading
Within Temptation canta din nou la Bucuresti in cadrul ARTmania Bucharest Blast

Within Temptation canta din nou la Bucuresti in cadrul ARTmania Bucharest Blast

Primul eveniment din seria ARTmania Bucharest Blast va avea loc sambata, 3 septembrie 2016, la Arenele Romane din Bucuresti unde vor concerta Within Temptation, Agent Fresco, Mutiny on The Bounty si Sinoptik.

Biletele pentru ARTmania Bucharest Blast presents Within Temptation & special guests vor fi distribuite prin presale-uri pentru locurile in picioare pe cantitati limitate si preturi fixe pentru tribune:

Zona A – Presale I – 200 unitati 150 lei (stoc redus)
Zona A – Presale II – 300 unitati 180 lei
Zona A – Sale Final – 500 unitati 210 lei

Zona B – Presale I – 200 unitati 90 lei (stoc redus)
Zona B – Presale II – 300 unitati 120 lei
Zona B – Sale Final – 1100 unitati 140 lei

Tribuna G H I – 140 lei
Tribuna F J – 150 lei
Tribuna D E K L – 180 lei

Within Temptation, trupa celebra pentru show-urile extravagante realizate printr-un amestec sublim de eleganta intr-o interpretare melodramatica si puternice compozitii Metal, revine la Bucuresti dupa patru ani si un album distanta. O formatie matura care canta de 20 de ani si a sustinut sute de concerte va fi headliner-ul ARTmania Bucharest Blast.

See Also

Agent Fresco reprezinta Islanda la ARTmania Bucharest Blast ?i vor sustine aici un concert vulcanic cu influente jazz, pop, rock si hardcore. In esenta muzicii lor regasim o hiper intensitate lirica transmisa prin versuri crosetate fin, melodii puternic incarcate cu emotie artistica, multiritmicitate si eruptii spasmodice de chitara hotarata sustinute de o percutie matematic structurata, ce variaza intre jazz-ul de calitate si rock-ul energic.

Mutiny on The Bounty proceseaza si amplifica sisteme Math Rock fara sa evite sound-ul electronic. Proiectul vine din Luxemburg dupa ce a castigat multe Grammy-uri si promite sa devina headliner la cea de-a zecea editie ARTmania Bucharest Blast.

Biletele au preturi intre 90 si 210 lei si sunt disponibile pe artmania.ro si in retelele partenere.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top