Now Reading
Alina Eremia ne spune “De ce ne indragostim”

Alina Eremia ne spune “De ce ne indragostim”

Alina Eremia este cu siguranta cea mai iubita artista a noii generatii, piesele ei au milioane de vizualizari pe YouTube, iar fanii Alinei sunt extrem de activi in mediul virtual. Noul single, “De ce ne indragostim”, provoaca dependenta datorita mesajului universal valabil. Videoclipul, in care emotia este cuvantul cheie, duce povestea mai aproape de sufletele privitorilor.
Incepand din 19 mai, fanii artistei au putut asculta noul ei single in exclusivitate pe Deezer, iar pe 23 mai, la Cinema City/AFI Palace Cotroceni, a avut loc avanpremiera videoclipului “De ce ne indragostim”.
Pentru single-ul Alinei, gasca DeMoga s-a inspirat dintr-o poveste de dragoste ravasitoare din care a rememorat, pe muzica, toate momentele decisive ale unei relatii. “De ce ne indragostim” este despre speranta, dragoste si despre puterea de a merge mai departe. Piesa a fost compusa de Ionut Vasilache, Liviu Teodorescu, Marius Moga, Robert Toma si Marian Chiosea si a fost mixata si masterizata de Madalin Rosioru.
Am stiut de la prima ascultare ca “De ce ne indragostim” este noul meu single. Piesa mi se potriveste ca o manusa, imi place mesajul si am vrut sa exprim toate emotiile si sentimentele prin intermediul dansului. Limbajul trupului ne tradeaza sau ne ajuta in diferite situatii, asa ca vreau ca aceasta poveste sa ajunga la sufletul fiecarui ascultator.a declarat Alina Eremia.
Coregrafia conceputa de Cristian Miron completeaza vizual mesajul piesei si ne-o prezinta pe Alina intr-o noua ipostaza, vulnerabila si emotiva. Pentru ca cele mai autentice povesti se nasc din situatii reale, dansul a fost inspirat chiar din realitatea cotidiana: “De foarte mult timp mi-am dorit un videoclip cu o coregrafie complexa. Dansul meu exprima exact emotia versurilor si toate sentimentele pe care le-am investit in fiecare cuvant. Imi doresc ca mesajul meu sa ajunga la cat mai multi oameni, atat prin muzica, cat si prin dans.”
Regia videoclipului a fost realizata de Andrei Stan, stylingul a fost conceput de Cosmin Florea, iar hair styling-ul a fost realizat de Adonis Enache si make-up de Diana Ionescu.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top