Now Reading
Teatrul Maria Filotti Braila a fost selectionat in cadrul FestCo

Teatrul Maria Filotti Braila a fost selectionat in cadrul FestCo

Teatrul Maria Filotti a fost selectionat pentru sectiunea IN si participa sambata 28 mai, la Festivalul Comediei Romanesti, editia a XIV-a – festCO 2016 cu spectacolul ”Acasa la tata” de Mimi Branescu, un spectacol in regia lui Radu Nichifor si scenografia Soranei Topa. Festivalul concurs organizat de Teatrul de Comedie in parteneriat cu Primaria Municipiului Bucuresti se desfasoara in perioada 21-29 mai 2016, sub titulatura Bucurestiul rade cu festCO , iar selectionerul acestei editii de festival este Doina Papp , critic de teatru . Juriul festCO 2016 este format din : Octavian Saiu (critic de teatru),Adrian Titieni (actor),Iuliana Vilsan (scenograf),Carmen Tanase (actrita),Bobi Pricop (regizor).
„Acasa la tata’’ o poveste in care dragostea interactioneaza cu mediul social, de multe ori ostil, senilizat, insa intotdeauna amuzant, incarcat de situatii si momente comice, o comedie exploziva, rafinata, plina de ritm si de situatii amuzante, un spectacol cu o distributie de exceptie, formata din actorii: Monica Ivascu , Corina Bors, Adrian Stefan, Alexandru Marin, Narcisa Novac, Dan Moldoveanu, alaturi de Lucian Pinzaru, actor al Teatrului „Fani Tardini” din Galati va fi prezentat in cadrul acestui festival. Actorul Adrian Stefan a obtinut la Festivalul National de Comedie de la Galati, editia 2015, Premiul pentru ”Cel mai bun actor in rol secundar”.
Ca in fiecare an, in cadrul festCO vor putea fi vizionate cele mai bune productii de comedie romaneasca din tara alaturi de lansari de carte si o serie de dialoguri festCO cu unii dintre cei mai importanti regizori romani ai momentului.
Duminica, 29 mai 2016, va avea loc Gala Comediei Romanesti, in cadrul careia se vor acorda premiile festCO dar si premiile Concursului de Comedie Romaneasca si premiile programului Comedia tine la TINEri.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top