Now Reading
Aza si Adrian Sina lanseaza o piesa care “Usor, Usor” promite sa cucereasca publicul!

Aza si Adrian Sina lanseaza o piesa care “Usor, Usor” promite sa cucereasca publicul!

Aza, pe numele ei real Gabriela Amzaru, este o tanara artista nascuta in Calarasi, care si-a descoperit pasiunea pentru muzica la frageda varsta de 4 ani. Cu sprijinul parintilor si cu multa daruire, talentata cantareata a ajuns in lumina reflectoarelor.

Aza a stralucit pe scena numeroaselor festivaluri nationale si internationale, de unde a revenit mereu cu trofeele mult ravnite. “Festivalul Trofeul Tineretii Amara 2015”, “Flori de mai”, “Podloska Nuta” din Polonia, locul 4 la “Eurovision Junior 2009” iar la “Vocea Romaniei 2015” a ajuns in semifinala sub tutela Loredanei Groza.

Lista de mentiuni nu se termina aici, prestatiile ei ajutand-o sa se faca remarcata de cei mai buni compozitori din Romania, Marius Teicu si regretatul Cornel Fugaru, care au indrumat-o in lumina reflectoarelor.

Recent, Aza a urcat pe scena alaturi de Adrian Sina la Brasov, Baia Mare, precum si in Bucuresti. Colaborarea dintre cei 2 artisti continua astazi cu lansarea primului single.

“Usor, Usor” este o piesa cu suflu tineresc si un videoclip proaspat, cu influente din liceele Statelor Unite. Vocea Azei, contureaza perfect lirica piesa, punand accent pe calitatile sale vocale.

See Also

Piesa a fost produsa in studioul Akcent Music.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top
Decoration sticker
Decoration sticker
Decoration sticker