Antonia joaca in ipostaza femeii geloase in noul film #Selfie69

Noul film #Selfie69, regizat de catre Cristina Iacob, vine cu o selectie geniala de experiente si cadre fierbinti, care nu are nevoie de acordul parintilor, ci de al copiilor, pentru parinti.

Inca din trailer se dezvaluie aparitia surprinzatoare a unor celebritati precum: Antonia, Loredana Groza, Tolea Ciumac, Alex Bogdan, Codin Maticiuc, Radu Valcan, Adela Popescu, Speak, Virgil Iantu si multi altii care s-au alaturat actorilor din primul film #Selfie: Olimpia Melinte, Crina Semciuc, Flavia Hojda, Alex Calin, Vlad Logigan, Levent Sali, Alina Chivulescu, Razvan Vasilescu si Razvan Fodor.

#Selfie69 o aduce pe Antonia intr-un rol pe cat de serios, pe atat de amuzant si puternic in replici, femeia geloasa si credincioasa, alaturi de tanarul si carismaticul actor, George Pistereanu, care ii este partener in film.

Sunt foarte incantata ca am jucat pentru prima data intr-un film, ma bucur ca fac parte din distributia #Selfie69. Este un proiect in care simt ca ma potrivesc de minune, este genul de film, funny. Abia astept sa vedem impreuna #Selfie69 si sper ca publicul sa se distreze, urmarindu-l. Imi doresc si pe viitor sa mai joc in filme.” declara Antonia

Scenariul semnat de catre Cristina Iacob, Maria Spirache si Tudor Potra scoate la iveala provocarile noii generatii, care iubeste mai intens, glumeste mai mult, isi doreste mai mult si face orice pentru a obtine ce isi propune. Si cand spunem orice, ne asteptam ca acest lucru sa aiba urmari serioase si aventuri demne de seria de filme Agentul 007.

See Also

Tensiunea si curiozitatea publicului primeste, din nou, doar o mica parte din surpriza care este pregatita pentru luna septembrie, cand filmul va fi lansat oficial in cinematografe.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top