Now Reading
Prognoza meteo de la Connect-R: “Mare caldura” se indreapta catre Romania!

Prognoza meteo de la Connect-R: “Mare caldura” se indreapta catre Romania!

Desi vara se lasa asteptata si soarele este putin mai reticent, Connect-R are informatii dintr-o sursa sigura si secreta ca vine o “Mare caldura”!

“Mare caldura”, piesa pe care este prezent si Pacha Man, este cel mai recent single extras de pe noul albumul Connect-R- “Dragostit”. Piesa, lansata initial in luna iunie a anului trecut, are acum parte de o reinterpretare total neobisnuita ce poarta amprenta lui Shift si care va aduce savoare verii 2016!

Ambasadorul distractiei, Connect-R este pe faza si in acest sezon estival, dupa ce ne-a obisnuit anii trecuti sa dansam pana in zori pe hit-urile care au rasunat 24/24, 7 zile din 7, in toata Romania!

“Vara Nu Dorm” este numele unui fenomen care a cuprins intreaga tara, transformandu-ne pe toti in somnambuli, si am continuat in acelasi ritm pana la aparitia piesei “Baga Mare”, o colaborarea cu Shift care a inca da tonul petrecerii.

Connect-R este artistul ale carui piese creaza adevarate obsesii, fanii devorandu-i fiecare aparitie din concerte.

See Also

Tema pentru acasa este urmatoarea: “nu dormim vara”, “bagam mare” distractie pe “Mare caldura” si dam tare in difuzoare!

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top
Decoration sticker
Decoration sticker
Decoration sticker