Now Reading
Single nou: Randi feat. Jo & Nadir – Ca doi copii (Nebuni in dragoste)

Single nou: Randi feat. Jo & Nadir – Ca doi copii (Nebuni in dragoste)

Randi, Jo & Nadir vin cu o surpriza de 1 iunie: piesa Ca doi copii (Nebuni in dragoste), un cadou muzical pentru toti ascultatorii lor!
Azi este 1 iunie, Ziua copilului si toti, cu mic, cu mare ar trebui sa sarbatorim aceasta zi. Pentru ca fiecare dintre noi pastreaza inca in suflet inocenta si bucuria de a fi copil. Trebuie doar sa stim ‘sa ascultam’ vocea copilului din sufletul nostru din cand in cand.
Dragostea este cel mai puternic sentiment de pe Pamant si are puterea de a ne face oameni mai buni si totodata, de a trezi partea inocenta, “copilul” din noi. Randi, Jo & Nadir canta despre asta in noua lor piesa, compusa in studiourile Famous Production.
Am compus aceasta piesa cu gandul la toti oamenii care, indiferent de varsta lor, stiu sa se bucure de viata ca niste copii. Sa nu lasam copilul din noi sa creasca: sa zambim, sa iubim sincer, sa pretuim si sa ne bucuram de fiecare moment cu entuziasmul unui copil.”, declara Randi.
“Ca doi copii” vorbeste despre iubire si despre felul in care aceasta ne face sa copilarim, sa radem si sa ne bucuram intens de orice moment. Indiferent de varsta pe care o avem, atunci cand iubim, ne invadeaza acea stare de euforie si entuziasm care ne permite sa redevenim copii pentru o perioada.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top
Decoration sticker
Decoration sticker
Decoration sticker