Now Reading
Videoclip: Mohombi – “Infinity”

Videoclip: Mohombi – “Infinity”

Mohombi a reusit, de-a lungul anilor, sa-si cladeasca o adevarata cariera de succes, pe plan international, iar piesele devenite hituri, in scurt timp, nu fac decat sa-l mentina in topul celor mai mari artisti ai lumii. Colaborarile lui, cu Akon, Avalon, Pitbull, Nelly, Nicole Scherzinger, Craig David, Chris Brown, Faydee si chiar Costi, i-au adus numerosi fani, iar, in 2010, single-ul “Bumpy Ride” avea sa-i aduca discurile de aur si platina, datorita vanzarilor record.

Acum, cantaretul, pe jumatate suedez, jumatate congolez, a pregatit o surpriza de proportii, un nou videoclip, filmat tocmai in Romania, pentru noul single “Infinity”. Si pentru ca nu e la prima colaborare, echipa lui, La Clique Music, a ales ca regia sa fie semnata tot de Alex Ceausu, acelasi responsabil si de “Vive La Vida” a lui Nicole Cherry.

Mohombi se declara indragostit de oamenii de aici, cultura si istoria noastra, motiv pentru care a decis sa ne viziteze tot mai des, atat pentru activitatile muzicala, cat si pentru a descoperi mai multe despre Romania.

See Also

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top
Decoration sticker
Decoration sticker
Decoration sticker