Now Reading
Videoclip: Mohombi – “Infinity”

Videoclip: Mohombi – “Infinity”

Mohombi a reusit, de-a lungul anilor, sa-si cladeasca o adevarata cariera de succes, pe plan international, iar piesele devenite hituri, in scurt timp, nu fac decat sa-l mentina in topul celor mai mari artisti ai lumii. Colaborarile lui, cu Akon, Avalon, Pitbull, Nelly, Nicole Scherzinger, Craig David, Chris Brown, Faydee si chiar Costi, i-au adus numerosi fani, iar, in 2010, single-ul “Bumpy Ride” avea sa-i aduca discurile de aur si platina, datorita vanzarilor record.

Acum, cantaretul, pe jumatate suedez, jumatate congolez, a pregatit o surpriza de proportii, un nou videoclip, filmat tocmai in Romania, pentru noul single “Infinity”. Si pentru ca nu e la prima colaborare, echipa lui, La Clique Music, a ales ca regia sa fie semnata tot de Alex Ceausu, acelasi responsabil si de “Vive La Vida” a lui Nicole Cherry.

Mohombi se declara indragostit de oamenii de aici, cultura si istoria noastra, motiv pentru care a decis sa ne viziteze tot mai des, atat pentru activitatile muzicala, cat si pentru a descoperi mai multe despre Romania.

See Also

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top