Acum citește
Cea mai fierbinte piesa din vara asta debuteaza sub cel mai rece nume posibil “Frozen Heart”

Cea mai fierbinte piesa din vara asta debuteaza sub cel mai rece nume posibil “Frozen Heart”

“Frozen Heart” este rezultatul colaborarii dintre artistii internationali Mario Winans, Franques si Bogdan Ioan, care lanseaza astazi o piesa ce va topi top-urile nationale si internationale de muzica!

Piesa povesteste despre istoria iubirilor pierdute. Ritmul si versurile picteaza realitatea dezamagirilor traite, cand totul devine rece si inert. Chiar daca apare o alta sansa la iubire, frica de a nu fi ranit din nou, este coplesitoare.

Echipa din spatele piesei a depus doze enorme de creativitate si efort pentru a-i asigura titlul de hit chiar de la lansare.

Mario Winans este artistul R&B responsabil pentru una dintre cele mai populare piese din lume ale anului 2004, “I Don’t Wanna Know”, piesa cu care a dominat chart-urile din Statele Unite si din Marea Britanie. Mario mai este si detinatorul unui premiu Grammy la categoria Best Gospel Performance pentru rolul de co-textier la piesa lui CeCe Winans “Pray”.

In rol de producator a lucrat impreuna cu cei mai faimosi artisti precum R. Kelly, P. Diddy, Destiny’s Child, Mary J.Blige, Whitney Houston, Jennifer Lopez, Ice Cube, Tamia, Eminem, Brian McKnight, The Notorious B.I.G, Lil’ Kim, Faith Evans, Loon, Black Rob si trupa 112.

Cele mai recente realizari de care se bucura Mario Winans sunt productia single-ului lui Puff Daddy “You Can Be My Lover” un featuring cu Ty Dolla $ign, precum si turneul Bad Boy Family Reunion Tour unde Mario va aparea in toate cele 25 de concerte din America.

Vezi și

Franques este producatorul si DJ-ul care a impartit scena cu DJ Antoine, Remedy, Jaime Lewis dar si Plastic Funk. Piese sale se bucura de succes international, una din cele mai recente productii fiind o colaborare cu Fatman Scoop si Tuna (Kosovo).

Bogdan Ioan este producatorul de incredere cu care lucreaza Franques la toate piesele sale. El produce piese pentru artisti romani si internationali deopotriva, colaborand cu producatori si textieri din Olanda, America, Japonia si multe alte tari. Tot el este si producatorul imnului selectionatei Romane la fotbal, “Eu Sunt 12”. Stabilit in prezent in Elvetia, Bogdan este prins in procesul de creatie ale urmatoarelor albume de la Mario Winans si Trevor Jackson.

Care este reacția ta?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
Vezi comentarii (0)

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată.

Acest site utilizează Akismet pentru a reduce spam-ul. Aflați cum sunt procesate datele din comentariile dumneavoastră.

Derulați în partea de sus