Now Reading
INNA revine cu un nou single – “Heaven”

INNA revine cu un nou single – “Heaven”

INNA revine cu un nou single, mult-asteptat de fanii artistei.

Piesa se numeste “Heaven” si a fost lansata cu videoclip oficial filmat in Mauritius, in celebrul resort Shangri-La.

Regizorul si DoP-ul videoclipului este John Perez, unul dintre cei mai renumiti cinematografi la nivel international, a lucrat cu artisti precum Shakira, Rihanna, Beyonce, Jay-Z, Alicia Keys, Lady Gaga.
Asistent regie, DoP si editor este Khaled Mokhtar, cu care INNA a colaborat adesea pentru proiectele video si live sessions pe care le-a publicat pe canalul ei de YouTube.

De imaginea INNEI in acest video, s-au ocupat Andra Manea (make-up) si RDStyling pentru tinute.

In “Heaven”, sunt surprinse peisaje paradisiace din Mauritius, unde INNA a filmat acest videoclip, a facut sedinta foto pentru o revista din Romania si a sustinut si un concert.

Sunt foarte bucuroasa sa lansez ‘Heaven’. Este una dintre piesele de care chiar m-am indragostit la prima ascultare si pe care fanii mei o asteapta cu nerabdare. Este sound-ul ideal pentru vara, sper sa va bucurati de ea”, a declarat INNA.

See Also

INNA a sustinut anul acesta concerte in Europa, dar si in Mexic, unde a avut turnee, concerte in fata a zeci de mii de fani, prezenta la radiouri si emisiuni. In perioada urmatoare, va avea concerte in Europa la festivaluri din Estonia si Finlanda, dar si in Mexic (San Luis Potosi), unde pe 2 iulie va canta pe aceeasi scena cu Steve Aoki si Deorro, DJ renumiti la nivel mondial.
INNA pregateste piese noi pentru fanii ei pe care le va lansa vara aceasta.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top