Now Reading
“Adu-mi aminte sa te uit” este mesajul noului single Sore si Liviu Teodorescu

“Adu-mi aminte sa te uit” este mesajul noului single Sore si Liviu Teodorescu

Sore si Liviu Teodorescu se afla la prima colaborare si lanseaza single-ul “Adu-mi aminte sa te uit”.

Mi-am dorit colaborarea cu Liviu inca de pe vremea cand eram colegi in LaLa Band. Este un artist foarte talentat, cu o voce <>! Ma bucur ca dorinta noastra s-a concretizat prin piesa <>. Am scris piesa cot la cot in studiourile HaHaHa Production si a fost o experienta pe care mi-ar placea sa o repetam”, declara Sore despre colaborarea pentru cel mai recent single – “Adu-mi aminte sa te uit”.

Stiam ca Sore are o voce cum putini artisti din Romania au, dar nu stiam ca este o compozitoare atat de buna. Am aflat asta atunci cand am scris impreuna <>. Este o piesa super speciala, pentru ca linia si versurile te fac sa simti ca asculti o balada, dar productia lui Serban Cazan si a baietilor de la HaHaHa Production da piesei o alta directie. O poti asculta si dimineata, si la pranz, si seara. Si trag speranta ca va dudui si noaptea, in cluburi“, a declarat Liviu Teodorescu.

Piesa este compusa de Serban Cazan, Florin Boka, Lucian Nagy, Sore, Liviu Teodorescu, Robert Toma si produsa in studiourile HaHaHa Production, iar textul este scris de Sore, Liviu Teodorescu si Robert Toma.

See Also

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top
Decoration sticker
Decoration sticker
Decoration sticker