Now Reading
Bere Gratis lanseaza remixul single-ului “Daria” (by DJ Bonne)

Bere Gratis lanseaza remixul single-ului “Daria” (by DJ Bonne)

Bere Gratis lanseaza remixul single-ului “Daria”, un cantec-poveste despre semnele din iubire, la care trebuie sa fim mereu atenti, in orice etapa a povestii de dragoste.

“De multe ori, in viata, iubirea este raspunsul intrebarilor si cautarilor noastre. Intr-o lume asa mare, calea inimii poate fi uneori drumul cel mai scurt, alteori cel mai lung catre liniste si echilibru. Incercam sa deslusim mistere ale universului, dar nu avem ochi pentru cel / cea care ne iubeste“, declara Bere Gratis.

Remixul este realizat de catre DJ Bonne, iar piesa este compusa de catre Mihai Georgescu si Robert Anghelescu. Videoclipul este regizat de catre Richard Stan si a fost filmat in Cheile Dobrogei, plaja Corbu, Lacul de creta, Satul Pescaresc din Tuclea si cetatea Histria. Personajul feminin din videoclip este actrita Anca Dinicu, pe care o putem vedea atat pe scenele teatrelor Elisabeta si Teatrelli, cat si in emisiunile “In puii mei” si “Camera Cafe”.

Numele piesei a venit pe cale ‘fonetica’, sa spunem. Refrenul este introdus la inceput si mijloc, prin “dar ea”, dar care cantat ne-a sunat “Daria” si cum in text vorbeam despre o fata, iar noi nu aveam un titlu inca, am decis sa fie Daria!”, adauga baietii.

See Also

Single-ul “Daria” este prima piesa lansata in 2016 de catre trupa Bere Gratis.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top
Decoration sticker
Decoration sticker
Decoration sticker