Now Reading
Brighi lanseaza single-ul “No Dress Code”

Brighi lanseaza single-ul “No Dress Code”

In dragoste trebuie sa fii tu insuti! In iubire nu ai nevoie de un dress code. Brighi lanseaza un nou single cu versuri in limba engleza, “No dress code”, povestea momentelor cand sinceritatea este pe primul plan in dragoste, cu un beat tropical.

Te invitam sa asculti o piesa care a fost scrisa pentru cei care nu traiesc dupa reguli, ci traiesc clipa, inspira libertate si nu o expira niciodata, nu se ascund si adesea se trezesc in situatii in care nu simt nevoia sa poarte nimic, doar sa se poarte pe ei insisi. Unde? Cum? Descoperiti voi…”, declara Brighi.

Piesa “No Dress Code” este compusa de catre Alexandru Gheorghe si Gabriel Baruta si este lansata dupa single-ul si videoclipul “Invizibila”, o poveste manifest despre o tema extrem de delicata – traficul de persoane. Brighi si piesa “Invizibila” sunt si parte a unei campanii sociale dezvoltate impreuna cu Politia Romana – “Nu ignora fata… invizibila”.
In plus, inca din 2015, Brighi si baietii de la YorGa au surprins publicul cu un sound fresh, un mix de pop, deep-house, electro, funk, odata cu lansarea piesele “Strop de fericire/Every drop” si “After Party”.

Proiectul grafic al piesei este realizat de catre Damelina Cadir si ii ilustreaza pe Adam si Eva, exemplele primordiale care ne-au aratat ca in dragoste ‘nu e nevoie de un dress code’.

See Also

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top