Now Reading
Cabron & Stefan Banica lanseaza single-ul si videoclipul “La masa mea”

Cabron & Stefan Banica lanseaza single-ul si videoclipul “La masa mea”

Cabron si Stefan Banica, doi artisti de top, cu zeci de hituri si feat-uri surprinzatoare, lanseaza colaborarea anului: single-ul si videoclipul “La masa mea”.

O coproductie Cat Music, HaHaHa Production si MediaPro Music, piesa „La masa mea” este compusa de catre Cabron, Maxim Chisaru, Marius Pop, si este extrasa de pe albumul “Lupu DPM”, pe care Cabron urmeaza sa-l lanseze.

Piesa pleaca de la ideea ca e posibil sa stai cu un om o viata in casa si sa nu-l cunosti deloc. Ma bucur ca am putut sa fac un asa videoclip, pentru una dintre piesele la care tin cel mai mult. Colaborarea cu Stefan Banica este ceva ce mi-am dorit de mult timp, dar nu gaseam piesa potrivita. Este unul dintre artistii pe care ii respect si ma bucur ca mi-a iesit si ca am avut onoarea, nu doar sa facem o piesa impreuna, dar si sa joc alaturi de el in filmul asta. Ma bucur ca am gasit piesa potrivita si pentru Iulian Moga, care a reusit sa faca poate cel mai ‘film-videoclip’ din ultimii 10 ani, dar cel mai mult ma bucur ca am gasit piesa potrivita pentru mine si pentru planurile mele de acum incolo. V-am pupat si aveti grija cu cine stati la masa!”, spune Cabron.

Mi-a placut de la bun inceput propunerea lui Cabron. E un tip care stie ce vrea, iar asta e un aspect foarte important. Am primit piesa, am ascultat-o, mi-a placut si am zis: de ce nu? Si asa am acceptat invitatia de a colabora. Este o piesa buna, cu un text bun. I-am sugerat lui Cabron sa dam si cateva accente de blues prin chitara, pentru ca mi se pare foarte interesanta combinatia intre blues si hip-hop. Este o piesa in care cred si sper sa fie bine primita de public”, a declarat Stefan Banica.

See Also

O poveste cinematografica despre defecte, infidelitate, tradare si razbunare, videoclipul este regizat de catre Iulian Moga si ii aduce pe cei doi artisti in roluri pline de substanta, bine-definite si in antiteza, cu un scenariu demn de filmele de la Hollywood.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top