Now Reading
Celebrul Chris Noth ( Mr Big) a fost cooptat intr-o noua super productie a Teatrului Metropolis Bucuresti

Celebrul Chris Noth ( Mr Big) a fost cooptat intr-o noua super productie a Teatrului Metropolis Bucuresti

Actorul american Chris Noth, care a venit pentru prima data in Romania, la invitatia regizorului si prietenului sau Mick Davis, pentru a vedea spectacolul „Paganini”, a declarat ca s-a hotarat si ca abia asteapta sa joace in spectacolul ”Brancusi”, ce va fi pus in scena la Teatrul Metropolis, dupa cum precizeaza sursa citata – Europa Fm.

A fost unul dintre cele mai bune spectacole pe care le-am vazut. Actorii romani sunt extraordinari, mult mai buni decat ma asteptam. M-am hotarat si abia astept sa joc la Teatrul Metropolis in spectacolul «Brancusi» de Mick Davis si produs de George Ivascu. Imi place Bucurestiul, deoarece este un oras extraordinar. Ii multumesc lui Mick Davis pentru invitatie si lui George Ivascu pentru faptul ca m-am simtit extraordinar”, a declarat Chris Noth.

Chris Noth, nascut pe 13 noiembrie 1954, lucreaza in acesta perioada la Budapesta, unde filmeaza pentru serialul ”Tyrant”. Actorul a devenit cunoscut publicului roman pentru rolurile sale Mr. Big din serialul „Totul despre sex/ Sex and the City”, Mike Logan din ”Lege si ordine” si sotul Juliannaei Margulies in ”Sotia perfecta/ The Good Wife”.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top