Now Reading
MARIZA, CEA MAI STRALUCITOARE STEA A MUZICII FADO, INTR-UN CONCERT MEMORABIL, DOAR LA BUCURESTI

MARIZA, CEA MAI STRALUCITOARE STEA A MUZICII FADO, INTR-UN CONCERT MEMORABIL, DOAR LA BUCURESTI

Ce poate fi mai emotionant intr-o luna de toamna tarzie decat reintalnirea cu cea mai spectaculoasa si cea mai rafinata cantareata de muzica fado a momentului, MARIZA, intr-un concert ravasitor, la Sala Palatului, pe data de 19 noiembrie 2016, de la 20.00!
Intrarea va fi permisa incepand cu ora 19.00.
Intr-un singur deceniu, Mariza a vandut peste un milion de albume si a sustinut un numar impresionant de concerte, peste tot in lume. O aparitie extravaganta, eleganta si, mai ales, un glas ce a topit inima ascultatorilor.
Asadar, NOUA REGINA A MUZICII FADO este MARIZA, fiind cantareata cu cele mai mari vanzari din istoria muzicala a Portugaliei!
In anul 2004, solista prime?te premiul Asociatiei Jurnalistilor Straini din Portugalia, dar si European Border Breakers Award. De asemenea, tot in 2004, cu ocazia Jocurilor Olimpice din Atena, Mariza a cantat in duet alaturi de Sting piesa “A Thousand Years”.
Iata ca Diva este, din nou, in turneu european. “MUNDO” se numeste cel mai nou album dupa o pauza de 5 ani de la ultimul sau material.
Instrumentisti de valoare o vor acompania pe miraculoasa MARIZA. Chitara portugheza, chitara clasica, basul acustic, tobele si elementele de percutie, toate pret de doua ceasuri pe scena Salii Palatului, timp in care MARIZA va interpreta atat piese mai vechi cat si cele mai noi secvente de pe materialul aparut anul trecut si intitulat “Mundo”.
• Bilete se gasesc in presale la pretul de 99 lei, pana pe data de 24 iulie, inclusiv;
• Biletele pot fi procurate online prin eventim.ro;

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top
Decoration sticker
Decoration sticker
Decoration sticker