Now Reading
Alexandra Ungureanu lanseaza “In the middle of the night”

Alexandra Ungureanu lanseaza “In the middle of the night”

Pentru ca miezul noptii are un farmec deosebit, Alexandra Ungureanu a ales aceasta ora din noapte pentru a lansa o piesa dedicata magiei acestui moment.

Sound-ul piesei te va cuceri din primele secunde, captandu-ti atentia si fascinandu-te precum o face luna in noptile de vara. Vocea Alexandrei, un cameleon muzical, este compania perfecta pentru un cadru romantic, insotindu-te intr-o aventura nocturna fara egal.

“In the middle of the night” este cea mai noua piesa de la Alexandra, produsa de Roton in colaborare cu super echipa celor de la Play & Win, care a stat in spatele numeroaselor hit-uri internationale ale INNEI precum: “Hot”, “Un Momento”, “Deja Vu”, “Amazing” si multe altele. Impreuna, au reusit sa surprinda esenta noptilor de vara si sa aduca publicului o piesa care va rascoli emotiile chiar si in miezul zilei.

Desi ne-a obisnuit cu aparitiile alaturi de trupa Crush, alaturi de care a cucerit publicul si a tinut fanii incantati ani de zile, Alexandra lanseaza astazi o piesa cu o energie aparte si vibratii intense, insotite de versuri la fel de emotionante.

See Also

Despre piesa si istoria ce a stat la baza ei, Alexandra declara: “A fost prima piesa inregistrata pentru activitatea mea solo, dar a stat in asteptare mai mult de 2 ani. Am lucrat cu baietii de la Play & Win, o echipa cu care mi-am dorit demult sa colaborez. Sound-ul incitant, sexy in combinatie cu doze potrivite de mister si caldura poate fi reteta perfecta pentru o noapte e vara memorabila. Sper cat mai multe iubiri pasionale sa-si gaseasca energia in aceasta piesa.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top