Now Reading
Alexandra Ungureanu lanseaza “In the middle of the night”

Alexandra Ungureanu lanseaza “In the middle of the night”

Pentru ca miezul noptii are un farmec deosebit, Alexandra Ungureanu a ales aceasta ora din noapte pentru a lansa o piesa dedicata magiei acestui moment.

Sound-ul piesei te va cuceri din primele secunde, captandu-ti atentia si fascinandu-te precum o face luna in noptile de vara. Vocea Alexandrei, un cameleon muzical, este compania perfecta pentru un cadru romantic, insotindu-te intr-o aventura nocturna fara egal.

“In the middle of the night” este cea mai noua piesa de la Alexandra, produsa de Roton in colaborare cu super echipa celor de la Play & Win, care a stat in spatele numeroaselor hit-uri internationale ale INNEI precum: “Hot”, “Un Momento”, “Deja Vu”, “Amazing” si multe altele. Impreuna, au reusit sa surprinda esenta noptilor de vara si sa aduca publicului o piesa care va rascoli emotiile chiar si in miezul zilei.

Desi ne-a obisnuit cu aparitiile alaturi de trupa Crush, alaturi de care a cucerit publicul si a tinut fanii incantati ani de zile, Alexandra lanseaza astazi o piesa cu o energie aparte si vibratii intense, insotite de versuri la fel de emotionante.

See Also

Despre piesa si istoria ce a stat la baza ei, Alexandra declara: “A fost prima piesa inregistrata pentru activitatea mea solo, dar a stat in asteptare mai mult de 2 ani. Am lucrat cu baietii de la Play & Win, o echipa cu care mi-am dorit demult sa colaborez. Sound-ul incitant, sexy in combinatie cu doze potrivite de mister si caldura poate fi reteta perfecta pentru o noapte e vara memorabila. Sper cat mai multe iubiri pasionale sa-si gaseasca energia in aceasta piesa.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top
Decoration sticker
Decoration sticker
Decoration sticker