Now Reading
Fanii B.U.G. Mafia, invitati speciali in noul videoclip al trupei

Fanii B.U.G. Mafia, invitati speciali in noul videoclip al trupei

B.U.G. Mafia a lansat ieri seara videoclipul piesei “Pe Coasta”, montajul clipului incluzand filmari trimise de catre fani, din vacantele petrecute la mare si de la concertele trupei, alaturi de imagini cu trupa, din studioul de inregistrari. Primul single lansat de B.U.G. Mafia dupa “Sa Cante Trompetele”, “Pe Coasta” a strans deja peste 7 milioane de vizualizari pe YouTube, in mai putin de doua luni.
“Pe Coasta” reda experienta unui show sustinut de B.U.G. Mafia la malul marii, alaturi de miile de fani din public. Drumul spre mare, dupa-amiezile petrecute pe plaja, noptile de distractie, probele de sunet si concertele pana la rasarit sunt surprinse in videoclipul piesei, atat din perspectiva celor trei membri B.U.G. Mafia – Uzzi, Tataee si Caddillac – cat si a fanilor.
Sute de fani si-au dorit sa apara in noul clip B.U.G. Mafia, alaturi de artistii lor preferati, trimitand trupei filmari de la mare, cu ei si prietenii lor. Alin Surdu, vechi colaborator al trupei, s-a ocupat de regia si montajul videoclipului, avand dificila sarcina de a selecta din peste 50 de ore de material video.
Vara aceasta, B.U.G. Mafia va sustine, pentru al optulea an consecutiv, o serie de 10 show-uri “pe coasta” Marii Negre, in Mega Discoteca Tineretului.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top
Decoration sticker
Decoration sticker
Decoration sticker