Now Reading
Fidas reinventeaza muzica greceasca pentru romani!

Fidas reinventeaza muzica greceasca pentru romani!

Timp de 20 de ani, a lucrat cu interpreti din Romania precum Andra, Lavina sau K1. Acum, solistul si compozitorul Razvan Stefaniu s-a orientat catre un alt gen, care nu a fost exploatat in Romania, si anume piese grecesti cantate cu versuri romanesti. Asa s-a nascut proiectul Fidas.
Ideea i-a venit in urma cu doi ani, cand, la o sesiune de karaoke, intr-un local unde se aflau si niste greci, a cantat piese in limba lor pentru prima oara si a fost confundat cu un grec adevarat. Dupa ce a primit zeci de felicitari si propuneri de a canta in continuare muzica greceasca, si-a zis, “De ce nu?”. Astfel a infiintat proiectul Fidas, din care fac parte Razvan si colegii cu care canta in concerte.
Mai mult, dupa ce au cantat la diverse evenimente astfel de piese, cei din trupa s-au gandit si la o prima melodie pe muzica greceasca, dar cu versuri in romana. Asa a luat nastere hitul „Ca fumul de tigara”, lansat in urma cu cateva zile impreuna cu un videoclip filmat alb negru, plin de mister, unde o fermecatoare domnisoar? il inebuneste cu prezenta sa pe solist.
Videoclipul si piesa au prins imediat la publicul care iubeste muzica greceasca. „Ne-a placut ce a iesit. Noi cei de la Fidas promitem sa venim cu noi melodii special realizate pentru cei care indragesc acest gen de muzica. Totul a pornit dintr-o joaca, insa noi am luat-o in serios si vrem sa facem muzica adevarata pentru toate gusturile”, ne-a marturisit Razvan Stefaniu.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top
Decoration sticker
Decoration sticker
Decoration sticker