Now Reading
HOT! Sarah J Sun & Alexander Shiva – “Addicted”

HOT! Sarah J Sun & Alexander Shiva – “Addicted”

Noul single semnat Sarah JSun se numeste “Addicted” si este o colaborare cu producatorul muzical Alexander Shiva, cu care artista a colaborat si in cazul celor 2 single-uri anterioare. Piesa “Addicted” vine cu un sound fresh in stilul cu care artista ne-a obisnuit, iar videoclipul este sub regia lui Dan Andrei Paraschiv.
Mesajul acestei piese contureaza acel moment pe care vrem sa il oprim in loc, acel moment de care suntem dependenti, al implinirii unei senzatii careia nu vrem sa ii mai dam drumul” a declarant artista. “ In cazul piesei Addicted, acel moment este unul rupt dintr-o poveste de dragoste, implinirea de a fi langa cel pe care il doresti si dorinta ca acel moment sa nu se termine niciodata! Sper ca cei ce asculta sa simta emotia din aceasta piesaa completat Sarah.
Artista Sarah JSun este la al 3lea single si s-a bucurat deja de success pe piata internationala, in special in Liban, Turcia, Grecia, Spania, etc. Unul din elementele ce o face pe Sarah diferita este conceptul pe care il promoveaza, al dansatorilor cu capete de canguri, pe care artista ii ia inclusiv in concerte. Chiar si in acest videclip regasim acest concept pe care Sarah il promoveaza.
“ Prima piesa produsa de mine pentru Sarah a prins foarte bine , mai ales in Turcia si Liban, datorita sound-ului cu care a venit la momentul respectiv. Piesa noua se potriveste foarte bine cu vocea ei si cred ca este un follow-up potrivit pentru Saraha declarat Alexander.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top