Acum citește
ISAIA lanseaza single-ul si videoclipul „Dinamita”

ISAIA lanseaza single-ul si videoclipul „Dinamita”

BOOM! BOOM! BOOM! A sosit momentul ca Isaia sa ‘activeze’ „Dinamita”, primul single solo si un videoclip din care nu lipsesc coregrafiile funky, distractia, marea, outfiturile urbane si CRBL, cel care a descoperit talentul ei muzical.

Piesa „Dinamita” este compusa de catre CRBL, Theea Miculescu, Liviu Netu si Albert Lucian Victor Nagy si a fost produsa in studiourile DICE Music.

Povestea ‘Dinamitei’ e spontana. Am mers la studio la Dice Music si pe loc ‘m-a prins’ piesa, fresh si energica. Mereu mi-am dorit s? reusesc sa fiu un artist full-package, iar atunci cand pasesc pe scena, show-ul, muzica si dansul sa primeze. M-am implicat cu tot sufletul in acest proiect, CRBL ma cunoaste foarte bine in materie de muzica si dans, drept urmare aceasta piesa si clipul au fost reteta perfecta pentru mine: catchy, cu mult dans si vibe pozitiv. Sper sa placa si oamenilor si sa fie alaturi de mine in acest inceput frumos„, declara Isaia.

Proiectul Isaia este un pariu mai vechi. De cand am cooptat-o in familia CRBL ca dansatoare si am auzit-o cantand, i-am promis ca am sa fac tot posibilul sa-i scriu o piesa. Piesa ‘Dinamita’ este fix despre Isaia. Este o piesa la care am lucrat impreuna cu Liviu, omul meu de baza din studio, care a pornit instrumentalul si textul a fost scris de Theea. Luci a fost cel care a facut ca piesa sa sune asa bine. Ma bucur mult ca si Cat Music ne-a primit in familie. Isaia este o artista completa, care are multe de spus si de aratat. Ca un big brother am sa fiu mereu alaturi de ea, sa-i spun din secretele showbiz-ului autohton si sa o invat cum sa greseasca mai putin.
Multumesc Dice Music. Multumesc Black film. Multumesc Cat Music si, nu in ultimul rand, multumesc ISAIA. Bafta!
„, declara CRBL.

Vezi și

Care este reacția ta?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
Vezi comentarii (0)

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată.

Acest site utilizează Akismet pentru a reduce spam-ul. Aflați cum sunt procesate datele din comentariile dumneavoastră.

Derulați în partea de sus