Now Reading
Videoclip: Shakira & Carlos Vives – “La bicicleta”

Videoclip: Shakira & Carlos Vives – “La bicicleta”

Shakira incepe sezonul estival 2016 cu piesa “La Bicicleta”, interpretata alaturi de Carlos Vives, un apreciat artist columbian, care s-a remarcat atat prin activitatea muzicala, cat si prin rolurile sale din telenovele. In cei peste 35 de ani de cariera, Vives a strans in palmares 11 premii Latin Grammy pentru albume ca ”Déjame Entrar” si ”Más Corazón Profundo”, ramanand totodata in memoria publicului prin rolurile principale din telenovela ”La Otra” si din drama mexicana ”Aventurera”.

Piesa “La Bicicleta”, pe care Shakira si Carlos Vives o dedica in principal fanilor columbieni, are un sound latino pronuntat, un ritm dansant si un refren u?or de retinut, aceste elemente plasand melodia pe lista potentialelor hituri ale verii.
Videoclipul a fost filmat in Columbia, in regia lui Jaime DeLaiguana.
Shakira: “La bicicleta este o piesa care ne reprezint? foarte bine pe amandoi, de factura vallenato, reggaeton. Carlos este regele Vallenato … Pentru mine este unul dintre cei mai impresionanti arti?ti pe care i-a dat Columbia. Intotdeauna am admirat stilul sau muzical, charisma lui, angajamentul sau fata de tara natala, talentul sau artistic. Ma simt foarte onorata sa fiu invitata sa particip la acest proiect. Acest cântec exprima un tribut pentru tara noastra in multe moduri.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comment (1)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top
Decoration sticker
Decoration sticker
Decoration sticker