Now Reading
Patinajul la superlativ revine: Kings On Ice la Bucuresti in toamna

Patinajul la superlativ revine: Kings On Ice la Bucuresti in toamna

Asii patinajului artistic rescriu cele mai frumoase momente ale Olimpiadelor pe gheata pe 16 noiembrie 2016, in cadrul show-ului Kings on Ice, spectacolul emblema al elitei patinajului mondial, care va avea loc la Sala Polivalenta din Bucuresti. Show-ul face parte din turneul national Kings on Ice in Romania. O alta reprezentatie este deja programata la Cluj-Napoca, la Sala Polivalenta, pe 9 decembrie. Respectand traditia, patinatorii vor evolua acompaniati de sunetele viorii Stradivarius manuite de „printul viorii” Edvin Marton.

Cinci editii Kings On Ice desfasurate la Bucuresti cu casa inchisa confirma faptul ca publicul romanesc nu se satura niciodata de momentele Best-of ale unuia dintre cele mai iubite sporturi din lume. Pe langa numele deja confirmate pe afis, Evgeni Plushenko, unul dintre cei mai mari patinatori din istorie, Adelina Sotnikova, prima campioana olimpica din istoria patinajului artistic feminin din Rusia, Brian Joubert, campionul mondial din 2007, Tomáš Verner, aurul la Campionatul European din 2008, noi patinatori urmeaza a se adauga componentei galei, fiecare cu un palmares impresionant de victorii repurtate in competitii nationale si internationale de patinaj artistic.

Piesele de pe “Rock Simphony”, cea mai recenta aparitie discografica a lui Edvin Marton vor injecta emotie pura in atmosfera festiva a galei de la Polivalenta. Din Stradivariusul de legenda al lui Marton, clasice precum „Nothing Else Matters”, „Bohemian Rapsody” sau „Vivaldi Storm” impun o forta inegalabila si un ritm ametitor dansului pe gheata al superstarurilor Kings On Ice. Lunga colaborare dintre Plushenko si Marton se vede in chimia dintre cei doi. O demonstreaza ropotele de aplauze de fiecare data cand duo-ul sta impreuna sub lumina reflectoarelor.

O productie somptuoasa, imbogatita permanent cu coregrafii din ce in ce mai spectaculoase, ce sfideaza legile gravitatiei, spectacolul Kings On Ice reprezinta chintesenta patinajului artistic. De la executiile acrobatice ce tin tribunele cu rasuflarea taiata la gratia si fluiditatea secventelor de balet, show-ul demonstreaza de fiecare data de ce este considerat cel mai impresionant spectacol de patinaj artistic din lume.

See Also

Biletele intra in vanzare incepand de astazi si au preturi promotionale reduse cu 15% pana pe 25 iulie inclusiv. In perioada de presale, in functie de categorie si distanta fata de ring, biletele costa: 106 lei, 148 lei, 225 lei, 301 lei, 361 lei, 386 lei sau 420 lei. De pe 26 iulie, biletele vor avea urmatoarele preturi: 125 lei, 175 lei, 265 lei, 355 lei, 425 lei, 455 lei sau 495 lei.

Biletele se pot achizitiona online pe www.eventim.ro sau prin reteaua Eventim (magazinele Orange, Germanos, Vodafone, Domo, librariile Humanitas, librariile Carturesti, hipermarketurile Carrefour si benzinariile OMV).

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top
Decoration sticker
Decoration sticker
Decoration sticker