Now Reading
HOT VIDEO! Delia – “1234 ( Unde dragoste nu e)”

HOT VIDEO! Delia – “1234 ( Unde dragoste nu e)”

Vara torida, mon cher! Si pentru ca vara e despre fun, dans si prieteni, o piesa ca 1234 (Unde dragoste nu e) nu avea cum sa lipseasca.
Si iata ca Delia lanseaza astazi clipul piesei 1234 (Unde dragoste nu e), ca o continuare a celebrei “Da, mama.” ; a fost Filmat in acelasi loc si in acelasi stil, insa acum nu e deloc despre suparare, e despre petrecere si prietenie. Regizat de Alex Ceausu, clipul este cat se poate de real, caci party-ul a fost adevarat, cu oameni din viata Deliei.
In spiritul clipului, Delia a tinut sa dea mai multe declaratii, una clasica si serioasa si altele pentru cei care ii cunosc simtul umorului.
#1 Videoclipul este un fel de continuare a lui “Da, mama”. Este despre viata mea, in clip apar prieteni, oameni apropiati, nu e vorba de o simpla figuratie. Cam fiecare persoana de acolo are locul bine asezat . Apar toti ai mei, exact cum spun si in piesa. Piesa este facuta de Marius Moga si e un remake dupa celebra Unde dragoste nu e a lui Gheorghe Gheorghiu care s-a simtit onorat ca ii folosim refrenul. O simt ca pe un stadiu 2 al Da, mama, doar ca nu e pe nostalgie, ci pe fericire si distractie.

#2 Piesa se adreseaza celor cu varste cuprinse intre 5 si 30 de ani, iar mesajul piesei este unul cat se poate de evident: NU mai sariti in pat, se strica salteaua! Am lucrat la acest clip 24 de ore si in timpul lui, nu a baut si nu s-a distrat nimeni, practic mi-am chinuit prietenii. Piesa asta a fost destul de asteptata, in sensul in care in ultima perioada am cantat numai balade pop rock, asa ca m-am decis sa o dau si in petrecere. Life’s too short to take yourself too seriously.

#3 Am doua invitate special, cu care am dezvoltat o relatie deosebita si vreau sa le multumesc pentru participarea in videoclip. Imi cer scuze ca a fost prea cald in locatie si v-ati dezumflat pana la final, dar noi tot va iubim! Ofelia si Eusebia sunt extraordinare, vi le recomand si pentru alte activitati amuzante.

#4 Daca dragoste nu e, va aduc eu, sunati-ma.

See Also

Piesa “1234 (Unde dragoste nu e)” este al patrulea single extras de pe albumul “Deliria”, material discografic lansat la inceputul lunii aprilie, in cadrul concertelor “Welcome to Deliria”, dupa mega-hiturile “Gura ta” (feat Deepcentral) si “Da, mama”. Pe materialul discografic cu numarul 4 al artistei se gasesc si colaborarile cu Taxi (“Atat de trist”) si Carla’s Dreams (“Cum ne noi”), dar si piese noi ca “Ce zodie esti?” (feat Marius Moga) sau “Cine m-a facut om mare”.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top
Decoration sticker
Decoration sticker
Decoration sticker