Now Reading
DJ Polique & Mohombi lanseaza single-ul si videoclipul “Turn Me On”

DJ Polique & Mohombi lanseaza single-ul si videoclipul “Turn Me On”

DJ-ul si producatorul german, DJ Polique, unul dintre cei mai cunoscuti Urban DJ din Germania, lanseaza single-ul si videoclipul “Turn Me On”, in colaborare cu superstarul suedez, Mohombi.

Videoclipul este filmat in Santorini (Grecia) si evidentiaza perfect mood-ul de vara si beatul tropical al piesei. Single-ul “Turn me on” este compus de DJ Polique, DoubleL, Criss Tonino, Richard Reis, iar versurile sunt scrise de catre Ryan Toby si Mohombi.

DJ Polique este unul dintre cei mai activi artisti, cu peste 150 de seturi anual la nivel mondial. A cucerit topurile muzicale cu numeroase hituri, 3 dintre ele au ocupat prima pozitie in topul MTV Urban Chart si peste 10 piese au ocupat primele locuri in topurile iTunes si Shazam.

Mohombi a lansat pana in prezent numeroase hituri, atat solo, cat si in colaborare cu artisti ca Nicole Scherzinger, Akon, Nelly, Pitbull, Craig David, Chris Brown, Faydee. In 2010, single-ul „Bumpy Ride” a primit discurile de aur si platina in mai multe teritorii pentru vanzari record.

See Also

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top