Now Reading
Ultimul album Biffy Clyro vinde mai bine in UK decat Adele si Coldplay la un loc

Ultimul album Biffy Clyro vinde mai bine in UK decat Adele si Coldplay la un loc

Dupa doar 5 zile de la lansare, cel mai recent album de la Biffy Clyro, “Ellipsis”, e numarul 1 in Official UK Albums Chart. Discul are vanzari atat de bune in ultima saptamana in Marea Britanie incat a depasit vanzarile insumate ale ultimelor albume Adele, Coldplay, ELO si Rick Astley la un loc. Scotienii canta in premiera la Spellground Festival, pe litoralul Marii Negre, pe data de 14 august.

Noul disc este descris ca fiind „mai mult un pumn in fata decat o mare imbratisare” si reprezinta o continuare a valorilor care au animat trupa inca de la debut si au transformat-o intr-un must-see pe sase continente. Potrivit Official Charts Company, cel mai apropiat competitor al noului album Biffy Clyro este discul artistei Adele. Albumul ei, “25”, este in prezent pe locul 2.

De la debutul lor din 2002 cu albumul „Blackened Sky”, cei trei scotieni ne-au socat, incantat, revoltat si activat sa le punem albumele pe repeat. Cu influente care variaza de la Metallica la Rush sau Pixies, trupa si-a sedimentat locul in topul celor mai complexe aparitii muzicale ale inceputului de secol. Piese precum „Many of Horror”, „Mountains” sau „Biblical” au cucerit fani din multe sfere muzicale si le-au castigat baietilor un bine-meritat titlu de Best British Band la NME Awards din 2013.

Cei de la Biffy Clyro vor urca pe Master Stage, cea mai mare scena gazduita vreodata de orasul Constan?a (peste 300 mp) duminica, pe 14 august. Biletele pentru o zi la Spellground Festival costa 130 de lei, cu toate taxele incluse, pana pe 15 iulie. La intrare, in ziua evenimentului, biletele vor fi disponibile la pretul de 185 lei (taxe incluse). Abonamentele, la pretul de 295 lei (taxe incluse), pot fi cumparate pe http://www.eventim.ro, in reteaua de distributie Eventim sau pe http://www.bilete.ro, in oficiile Postei Romane, in magazinele Inmedio semnalizate cu Bilete.ro si in magazinele Germanos.

Despre Spellground Festival – a must-SEA festival

See Also

• 3 zile de festival
• 18 artisti internationali
• 44 artisti romani si new comers
• 3 scene: Master Stage, Ground Stage si Electronic Wave stage

Spellground Festival pune stapanire pe litoral, intre 12 si 14 august, inainte de Ziua Marinei, in cel mai plin weekend prelungit al verii. Spellground Festival se anunta o experienta de zeci de ore de muzica live, activitati artistice si culturale, distractie si vibe pozitiv, toate in aer liber. Pe langa asta, camping exclusiv Spellground cu vedere la mare si iesire la plaja in Navodari, transport gratuit cu double-decker intre toate zonele pe toata perioada festivalului (pe baza bratarii de acces), pachete de cazare la hotel cu abonament Spellground inclus (disponibile in curand), sporturi nautice, show-uri inedite de video-mapping si multe alte surprize. Cele patru mari elemente: Pamant, Soare, Apa si Aer se vor uni cu un al cincilea element, Vibe-ul multimii, intr-o experienta fara precedent in judetul Constanta.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top
Decoration sticker
Decoration sticker
Decoration sticker