Now Reading
Un nou single de la Mihail

Un nou single de la Mihail

La aproape un an de la lansarea hitului “Ma ucide ea”, urmeaza al doilea capitol – “Simt ca ne-am indepartat”

Dupa succesul inregistrat cu hitul “Ma ucide ea” care a strans peste 26 de milioane de vizualizari pe Youtube si a ocupat primul loc in cele mai importante clasamente muzicale, Mihail lanseaza un nou single, pictat in nuante de nostalgie – “Simt ca ne-am indepartat”.

Doua persoane care se iubesc comunica in multe feluri, nu doar prin cuvinte si gesturi, ci si prin simtiri asemanatoare sau complementare. Apar, insa, ?i momente de uzura in care aceast? comunicare se bruiaza, iar gandurile par a se duce in directii opuse. “Simt ca ne-am indepartat” descrie aceste momente precum si eforturile de a le compensa cu doze duble de afectiune.

Schimbarea este inevitabila in viata noastra, iar ceea ce parea inseparabil se poate destrama oricand din diverse motive, chiar independente de noi.

Povestea piesei este completata de un videoclip filmat in tinuturile idilice din Malta, cu ajutorul Malta Travel, in regia lui Dima Dimov, care a colaborat cu Mihail si la clipul hitului “Ma ucide ea”.

Indepartarea alterneaza cu sentimentele de intimitate si confort, iar starile si sentimentele noastre devin fluctuante. Exact ca si in clipul piesei a carui poveste este “rupta”, iar simturile se schimba de la o ambianta la alta.

Cu un intro de chitara ce ne aminteste de sound-ul serilor de blues, piesa ne poarta intr-o calatorie introspectiva, o recapitulare a momentelor de apropiere si indepartare, a sentimentelor volatile, dar si a celor trainice. “Simt ca ne-am indepartat” este nu mai mult decat o melodie simtita intens ca pe o stare, este un moment sonor de reflectie personala.

See Also

La fel ca si “Ma ucide ea”, la baza piesei sta o intamplare reala traita de Mihail : “Trecuse ceva timp dupa ce ma despartisem de fosta mea iubita, trecusem prin zile mai grele, pline de dor, zile fara sens, intense ?i pustii. A fost o zi in care ea a trecut sa-si mai ia ceva lucruri de la mine si cand ne-am vazut am mai povestit evident despre cum suntem. A fost o discutie mai formala ?i superficiala, dar a fost un moment in care am realizat ca vorbesc cu totalmente alt om. Mi-am dat seama ca ea nu mai e fata de care eram indragostit, ca ea nu o sa se mai uite la mine, probabil, niciodata cu privirea aia care ma obisnuise, a fost un moment trist in care mi-am dat seama ca am pierdut o persoana draga.”, a declarat artistul.

Cred ca textul din piesa e mai mult un pretext pentru a sublinia, de fapt, starea ?i atmosfera acelui moment de indepartare. A fost o traire pe care am simtit-o atat de intens incat, la un moment dat, as fi cantat doar Simt ca ne-am indepartat si atat“, a adaugat Mihail.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top