Now Reading
KATY PERRY SUSTINE JOCURILE OLIMPICE DE LA RIO CU NOUL IMN “RISE”

KATY PERRY SUSTINE JOCURILE OLIMPICE DE LA RIO CU NOUL IMN “RISE”

Piesa va fi coloana sonora pentru promovarea si transmisiunile in direct ale Jocurilor Olimpice de la Rio pe postul american de televiziune – NBC. “Rise”, o noua piesa compusa de artista Katy Perry, este disponibila acum exclusiv pe Apple Music la http://smarturl.it/KPriseAM si pentru descarcare la http://smarturl.it/KPrise. Katy a venit cu un puternic mesaj despre speranta. “Rise” este un imn al convingerii, perseverentei si transformarii.

NBC va folosi piesa “Rise” in promovarea, dar si in timpul Jocurilor Olimpice de la Rio, inclusiv in timpul transmisiunii din prime-time de vinery, 5 august, in seara Ceremoniei de Deschidere a Jocurilor. NBC si Katy au colaborat la realizarea unui spot al piesei, ce va putea fi vizionat, de astazi, in peste 20 de mii de cinematografe din Statele Unite. O versiune extinsa a spotului va debuta in emisiunea TODAY.

Este o piesa care exista in interiorul meu de cativa ani si care a reusit in sfarsit sa iasa la suprafata. Am fost inspirata sa o finalizez acum, decat sa o pastrez pentru urmatorul meu album, pentru ca acum, mai mult ca niciodata, este momentul ca lumea noastra sa se uneasca”, a spus Katy Perry. “Stiu ca impreuna ne putem ridica deasupra fricii – in tara noastra si in intreaga lume. Nu ma pot gandi la un exemplu mai bun decat atletii olimpici, care se reunesc la Rio cu putere si neinfricare, pentru a ne aminti tuturor cum ne putem uni in hotararea de a fi cea mai buna versiune a noastra. Sper ca acest cantec sa ne inspire pe toti sa vindecam, sa ne unim si sa ne ridicam impreuna.”

See Also

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top