Now Reading
Delia canta in deschiderea Rihanna in Romania

Delia canta in deschiderea Rihanna in Romania

Jurata X Factor, Delia, se va afla in aceasta vara pe aceesi scena cu Rihanna. Pe 14 august, aceasta va canta in deschiderea concertului pe care artista il va sustine la Bucuresti, in cadrul Zutopia Music Festival. Delia este foarte incantata ca a fost aleasa sa deschida legendarul concert si deja se gandeste la ce surprise va include in show-ul sau.
”Pentru mine, Rihanna este un simbol al libertatii. Se vede prin tot ce canta, cum se imbraca, cum se comporta ca e, pe langa un artist adevarat, o voce a generatiei noastre. Si cand spun voce, nu ma refer doar la calitatile vocale, ci si la modul in care a reusit si reuseste in continuare sa influenteze milioane de oameni cu spiritual ei liber si frumos. Ma simt onorata sa cant in deschiderea concertului ei!”, spune jurata de la X Factor.
Daca pana de curand era doar incantata ca va merge la concertul ei, Delia a primit vestea cea mare intr-un context cu totul neasteptat.
M-au prins pe neasteptate. O echipa Observator a venit alaturi de Denisa de la D&D Entertainment care mi-a cerut biletele la Rihanna inapoi si mi-a spus ca am interzis in public. Moment in care am crezut ca s-a intamplat ceva neobisnuit. Apoi mi-a zis ca voi imparti aceeasi scena cu ea. Sunt extrem de incantata, abia astept! Cine ar fi crezut ca as fi bucuroasa ca nu am voie in public la Rihanna? ” – Delia
Delia se pregateste in aceasta perioada si pentru auditiile X Factor, filmari care deja se desfasoara de la inceputul lunii iulie.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top
Decoration sticker
Decoration sticker
Decoration sticker