Now Reading
Carla’s Dreams si Dj Project – super concert de Zilele Brailei

Carla’s Dreams si Dj Project – super concert de Zilele Brailei

Carla’s Dreams, DJ Project, Margareta Clipa si Maria Dragomiroiu sunt doar o parte dintre artistii care vor veni la Zilele Municipiului Braila * Festivalul national de dans popular Lina Chiralina, Parada masinilor de epoca, concursuri si jocuri marinaresti, , targ national al anticarilor si buchinistilor * 1000 de artisti din tara si din strainatate vor evolua in 15 locatii din Braila * Artificii si spectacol de lasere pe Faleza Dunarii

Principalele locatii in care se vor desfasura evenimentele sunt Faleza Dunarii, Platoul si Parcarea Primariei, Parcul Monument, Oraselul Copiilor, Parcul ZOO, Gradina Publica, Piata Traian, Parcarea Braila Mall, Parcul Caporal Musat, Parcul Dinamo, CNIPT, Calea Galati, Parcul Lacul Dulce si Vidin – rondou vis a vis de Liceul Progresul.

In toate aceste locatii se vor desfasura spectacole de muzica populara din Romania, Turcia, Grecia, Bulgaria si Republica Moldova, spectacole de teatru pentru copii, ateliere de teatru, pictura si desen, concerte de fanfara, concerte blues si jazz, concurs national de carting, parade masinilor de epoca, proiectii de filme – capodopere ale cinematografiei nationale, concursuri marinaresti, competitia anuala de canotci 10+1 initiata de Ivan Pataichin, etc.

Pe parcursul evenimentelor, pe Faleza Dunarii si punctele in care se desfasoara momentele de divertisment, brailenii vor avea ocazia sa faca fotografii cu Mascota orasului – Ceasul din Piata Traian, dar si cu Zeul Neptun si nimfele, Mickey Mouse, Minnie si Tigger, etc.

Vor avea loc parade cu animatori, jonglerii cu foc si face painting. Acestia vor interactiona sau comunica cu brailenii, vor imparti flyere cu programul evenimentelor, vor fi in centrul atentiei pentru realizarea de fotografii unice.

See Also

Pe Faleza Dunarii vor fi amplasate chioscuri cu mesteri populari traditionali, artisti, mic mobilier, mobilier de gradina, jucarii. Vor fi amplasate standuri ale reprezentantilor din alimentatie publica.

Duminica, 14 august, pe Faleza Dunarii vor fi spectacole de muzica populara cu Margareta Clipa si Maria Dragomiroiu. Seara se va finaliza cu un joc de artificii.
Luni 15 august, pe Falaza Dunarii, DJ Project, Carla’s Dreams si un impresinant show de lasere vor incheia Zilele Municipiului Braila.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top
Decoration sticker
Decoration sticker
Decoration sticker