Now Reading
Adriana Vlad va fi mamica!

Adriana Vlad va fi mamica!

Adriana Vlad, vocea feminina de pe unul dintre albumele trupei BUG Mafia si parte a orchestrei emisiunii „Dansez pentru tine”, a anuntat ca familia ei se va mari cu inca un membru.

In luna iunie, Adriana Vlad s-a casatorit in cadrul unei ceremonii restranse, alaturi de familie si prietenii apropiati. Luna aceasta, Adriana le-a facut o surpriza placuta si neasteptata tuturor, anuntandu-i ca este insarcinata. Despre reactia celor apropiati, cantareata a spus ca acestia au fost extrem de fericiti pentru ea, in special parintii acesteia.

Parintii sunt in extaz! Ma bucura si ma incarca si pe mine cu multa energie pozitiva. De abia asteapta sa-si cunoasca nepotelul sau nepoata! Inca nu stim ce va fi, am vrea sa asteptam pana la nastere ca sa stim cine va aparea in viata noastra. Toata lumea se bucura, iar noi, la randul nostru, ne bucuram sa fim inconjurati de oameni atat de minunati”, a declarat Adriana Vlad.

Despre viata profesionala, Adriana Vlad nu a luat inca pauza, va merge in concerte pana in luna septembrie si isi promoveaza in continuare noua melodie lansata anul acesta, „Noi”.

See Also

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top
Decoration sticker
Decoration sticker
Decoration sticker