Now Reading
Xonia lanseaza noul single – “Find You”

Xonia lanseaza noul single – “Find You”

Xonia a cunoscut succesul muzical de la primul single. Piesele ei au strans pe YouTube peste 23 de milioane de vizualizari fiind una dintre cele mai populare cantarete din industria muzicala romaneasca. De-a lungul celor 6 ani de activitate a avut colaborari atat cu nume sonore din industria muzicala romaneasca, dar si international, precum J Balvin sau Alx Veliz.

Astazi, 12 august, Xonia lanseaza cel mai recent single – “Find you” , o piesa fresh, cu vibe de vara, care te duce cu gandul la gasirea sufletului pereche. Tanara artista a colaborat cu Dj Sava, producatorul executiv al piesei, Ciprian Blag, Bianca Cojocaru si Florin Buzea.
Chiar daca noua piesa s-a lasat asteptata, Xonia ne asigura ca in tot acest timp a lucrat din greu si a cautat cea mai buna piesa pentru fanii sai.

Am lucrat tot anul in diverse studio-uri ca sa gasesc cea mai buna piesa. Recunosc ca a durat ceva timp, dar sunt incantata si am incredere ca “Find you” va fi ceea ce asteptati de la mine”.

Xonia a cunoscut succesul in industria muzicala romaneasc? cu hit-ul ‘My Beautiful One’, cea mai difuzata piesa a anului 2010. In 6 ani de cariera a bifat mai multe piese ce au ajuns în fruntea clasamentelor muzicale. Single-uri precum ‘Hold On’, ‘Remember’ sau ‘Ping Pong’ au fost fredonate de mii de fani, iar anul 2014 i-a adus Xoniei ?i prima colaborare internationala cu mega star-ul columbian J. Balvin, pentru single-ul ‘I Want Cha’.

See Also

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top