Now Reading
Rihanna in Romania- un concert memorabil in conditii precare

Rihanna in Romania- un concert memorabil in conditii precare

Concertul Rihannei, care a avut loc ieri seara in Piata Constitutiei din Bucuresti a fost, probabil, cel mai asteptat eveniment al anului. Iar frumoasa diva originara din Barbados, in pofida conditiilor precare oferite de organizatori, D&D East Entertainment, mult mai reduse fata de cele obisnuite din cadrul turneului european Anti, pe care Riri il sustine in prezent, si in care a fost inclusa si tara noastra, nu si-a dezamagit cei 50.000 fani prezenti din toate colturile tarii la acest eveniment.
Rihanna a cantat foarte bine live, putem afirma cu certitudine, a dansat impreuna cu dansatorii ei fantastici, care au oferit momente de coregrafie impresionante, a incantat ochii si mintile multora prin tinuta sa provocatoare, a emotionat publicul prin daruirea sa si prin faptul ca a tinut sa precizeze de cateva ori pe scena ca se simte foarte bine in Bucuresti (inclusiv un moment in care in timpul in care fanii ii scandau numele, ea scanda cu aceeasi putere numele orasului ce o gazduia)si a dovedit ca asa trebuie sa arate, sa se prezinte si sa transmita un artist. Lucru de invatat in primul rand de catre artistii din Romania!
Piesele incluse in setlistul Anti au facut atat periplul carierei Rihannei, cat si au promovat noul sau material discografic. Astfel ca ne-am putut delecta cu super hituri cunoscute de toate generatiile precum “Umbrella”, “Man down”, “Where have you been”, “Love the way you lie”, de medley-uri, dar si de piese noi precum “Love on the brain”-preconizat a fi noul single al artistei sau “Desperado”.
Punctele slabe ale evenimentului sunt legate in exclusivitate de organizatori, despre care s-a inteles foarte clar ca si-au urmarit strict interesul financiar, si nu au manifestat nici un pic de interes pentru public, prin lipsa de comunicare, dezamagirea creata de neconcordanta dintre numele vehiculate in deschiderea Rihannei, si artistii care au cantat de fapt ( Nicky Yume si Delia), slaba organizare scenica, ce nu i-a permis Rihannei sa se desfasoare la adevaratul sau potential prin tinute ( trebuia sa schimbe 7 tinute) si aranjare scenica ( au lipsit multe elemente din turneul initial “Anti”), lucrurile logistice legate de abonamente si de modalitatea de acces, si prin nemultumirile din partea publicului, legate de pret vs locuri.
Insa Rihanna a fost aseara in forma maxima, iar pentru o ora si jumatate Bucurestiul a stralucit de la lumina emanata de artista…like diamonds in the sky. Fapt resimtit si de artista, care a tinut ca imediat dupa concert sa posteze mesaje de multumire pe Instagram “Multumesc, Bucuresti! A fost una dintre cele mai bune seri din viata mea pe scena! Sunteti minunati!”, a scris Riri despre romani.
Noi ii multumim pentru bucuria si ocazia oferita de a vedea live cea mai bine cotata artista internationala la ora actuala si o asteptam din nou in Romania, insa in alte conditii organizatorice! Artista a plecat astazi la Berlin, unde va sustine un nou show din cadrul turneului Anti.

>

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (3)
  • Singurul articol real care a pus punctul pe i si a precizat tot ce trebuia. Felicitari! Mi s a luat de nemultumirile oamenilor care o tot ataca, ba ca a facut playback, ba ca a fost rusinos. Pt mine a fost perfecta! Felicitari celui care a scris randurile acestea!

  • Da,si eu am fost la acest concert,a fost exceptionala prestatia Rihannei. Organizarea, in schimb, a fost execrabila. La un moment dat, panourile nu mai functionau si a durat ceva timp pana la remediere, locurile cele mai scumpe au fost cele mai departate de scena, iar Rihanna nu a avut posibilitatea sa-si schimba tinutele tot din organizarea defectuoasa a D&D si DIN LIPSA DE RESPECT fata de acest oaspete si pana la urma FATA DE PUBLICUL CARE A PLATIT BANI DESTUL DE MULTI ptr.acest spectacol.Cat priveste prestatia cantarei Matache Delia,aceasta a fost CLAR sub “standardele pe care si le aroga”,maraindu-si melodiile ei ieftine,fara sens si chiar plictisind publicul care la un moment dat spunea: “mai sta mult asta pe scena,nu mai termina odata?”.Asta a fost aprecierea celor din public pentru aceasta cantareata care nu stiu de ce se considera si ea o “diva”. Este foarte departe de aceasta titulatura si poate lua exemplu chiar de la Rihanna ce inseamna “spectacol ADEVARAT”. Cat priveste articolul de mai sus, este foarte realist si pertinent.BRAVO!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top