Now Reading
Lady Gaga se pregateste de un comeback in forta, cu un nou single si un nou album!

Lady Gaga se pregateste de un comeback in forta, cu un nou single si un nou album!

Au trecut doi ani de cand Lady Gaga, unul dintre pop-iconurile contemporaneitatii a lansat “Artpop”,un album care a starnit rumoare in randul fanilor, a presei si a criticilor la acel moment. In prezent, asa cum a anuntat in cadrul galei premiilor Globul de Aur, artista se pregateste sa lanseze un nou album, lansarea fiind preconizata pentru finele acestui an. Si nu e doar atat!

Gaga va lansa luna viitoare noul si mult asteptatul sau single. Piesa este intitulata “Perfect illusion” si este produsa de catre Mark Ronson, Kevin Parker si BloodPop, acesta din urma fiind responsabil pentru succesul piesei “Sorry” ( Justin Bieber).

Pentru noul sau material discografic, Gaga lucreaza impreuna cu o serie de producatori de succes, care o vor ajuta sa aiba parte de comeback-ul bine meritat. Printre acestia se numara RedOne ( care in trecut a colaborat cu artista pentru hituri precum “Poker face”, “Judas” sau “Bad Romance”); legendara Diane Warren, cu care Gaga a lucrat la piesa “Til it happens to you”; Nile Rodgers si Giorgio Moroder – care indica o oarecare directie muzicala inspre zona disco a artistei; Elton John, cu care Gaga a lucrat la o noua piesa intitulata “Room in my heart”; sau Paul Mccartney – alaturi de care artista a inregistrat un viitor soundtrack.

Despre revenirea sa, Gaga a declarat: “Imi doresc ca fanii mei sa fie surprinsi. Insa va voi spune ca noul meu album este o experienta minunata, in cautarea sufletului. Si este foarte diferit de precedentul meu material. Artpop a fost realizat spontan, in timpul cat calatoream spre concertele mele. Acest album este ca un vechi eu la care inca lucrez. Acum ma gandesc mai mult la ceea ce vreau sa spun si la ceea ce vreau sa las mostenire pe Pamant. Este mai putin o expresie a durerii mele. Ultimul meu album a fost construit in jurul unei dureri imense pe care o simteam. Acum va fi mai mult de atat.

See Also

Pana ce ne vom bucura de noi piese din partea artistei, haideti sa ne amintim impreuna de una din piesele sale legendare:

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top