Now Reading
Scene fierbinti intre Mohombi si Natalia Gordienko

Scene fierbinti intre Mohombi si Natalia Gordienko

Cea mai sexy moldoveanca, Natalia Gordienko, cucereste scenele internationale cu un feat fierbinte, cu nuante orientale, alaturi de exoticul artist Mohombi.

Dupa ce a fost pe coperta celei mai vandute reviste glossy din Romania si ne-a aprins instinctele si ne-a animat petrecerile vara trecuta, cu piesa Summertime, Natalia revine cu un feat alaturi de Mohombi, care s-a potrivit perfect pe ideea piesei:

Piesa se numeste Habibi si de cand am inceput sa lucrez la ea alaturi de echipa Fly Records, care se ocupa de mine si de productia muzicala a pieselor pe care le cant, am stiut ca are nevoie de o voce aparte, masculina, de un timbru cu personalitate, in filmul piesei. Ne-a venit in minte Mohombi, asa ca i-am trimis piesa, i-a placut si am decis sa colaborama spus Natalia.

Desi este permanent pe drumuri intre tarile in care concerteaza, Natalia se simte foarte bine in Romania, unde vine ori de cate ori are ocazia, la fel ca si Mohombi, care s-a indragostit de tara noastra si de frumoasele romance, care il fac sa ramana mereu mai mult decat este nevoie.

See Also

Natalia va reveni in Romania luna aceasta pentru promovarea piesei Habibi si ne va transpune intr-o atmosfera fresh, calda, plina de iubire cu accente orientale pe care o reda in videoclipul piesei, realizat de Roman Burlaca.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top
Decoration sticker
Decoration sticker
Decoration sticker