Now Reading
Lorraine a lansat piesa si videoclipul “Antonio” si in tara natala

Lorraine a lansat piesa si videoclipul “Antonio” si in tara natala

La doar 26 de ani seducatoarea Lorraine vrea sa cucereasca topurile din intreaga lume dar si din Anglia, acolo unde s-a mutat de curand. Insa nu a uitat tara natala si isi lanseaza noua melodie si acasa. De fel din Timisoara, solista a inceput sa cante inca din 2010. Noua sa melodie se numeste “Antonio” si beneficiaza de un videoclip extrem de senzual. Melodia a fost produsa de baietii de la Bros Project, adica Ovidiu Goja si Ciprian Diac, iar versurile au fost scrise chiar de ea.
Colaborarea dintre noi a inceput acum un an si de atunci am inceput sa pregatim piese pentru proiectul Lorraine. Am lucrat la mai multe melodii, la stiluri diferite si am ales sa lansez prima piesa latino deoarece se potriveste mai bine cu anotimpul”, ne-a povestit solista.
La randul lor, baietii de la Bros Project sunt foarte incantati de noul lor proiect.
Am ales sa lucram cu Lorraine deoarece are un timbru deosebit si am simtit ca are foarte mult potential. Cariera ei este la inceput, dar, cu siguranta, va ajunge un artist mare. Suntem foarte incantati de aceasta colaborare”, ne-au declarat si baietii.
Tanara se va pregati cat de curand sa revina in Romania, asa ca o veti vedea intr-un tur si pe la posturile de televiziune. Urmariti noul videoclip lansat in urma cu putin timp.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top