Now Reading
EXCLUSIV! De vorba cu…. Marius Stanescu | Festivalul “Zile si Nopti de Teatru la Braila”: “Cand timpul nu se misca vorbeste despre vietile noastre, ale tuturor”

EXCLUSIV! De vorba cu…. Marius Stanescu | Festivalul “Zile si Nopti de Teatru la Braila”: “Cand timpul nu se misca vorbeste despre vietile noastre, ale tuturor”

Marti, 20 septembrie, cu incepere de la ora 20.30, Sala Studio a Teatrului “Maria Filotti” Braila a programat, in cadrul Festivalului “Zile si Nopti de Teatru la Braila” spectacolul “Cand timpul nu se misca“, in regia lui Vladimir Anton. Piesa vorbeste la modul realist despre spatiul actual al dramei razboiului si incercarilor in reluare a unei vieti normale dupa aceasta experienta de viata.
Productia de la Teatrul ”Odeon” este un proiect castigator al concursului Tineri regizori – Texte contemporane, editia a treia.
Marius Stanescu, unul dintre actorii de seama din generatia actuala, il intruchipeaza pe James, reporterul care se confrunta cu o suita de trairi dupa experienta din Iraq.
Am stat de vorba cu Marius in al doilea scurt interviu dedicat importantului eveniment teatral de nivel national, Festivalul “Zile si Nopti de Teatru la Braila”.

Cum ati descrie in cateva cuvinte piesa propusa in acest an, in cadrul festivalului?

Foarte buna!

De ce sa vina publicul spectator sa vizioneze aceasta piesa?

Pentru ca vorbeste despre vietile lor!

foto-spectacol

Ce inseamna pentru dvs participarea la festivalul de teatru brailean din acest an?

Enorm!Ma întorc la prieteni!

See Also

Ce parere aveti despre teatrul brailean in genere?

Foarte vie

Care sunt principalele dvs obiective profesionale de viitor?

Importante,surprinzatoare si necunoscute!

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top